Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота
05 Фев 2015, 15:40
Никога не съм си мислила, че нещо лошо ѝ се е случило н акожата ми през зимата, мисля че полагам достатъчно грижи за нея през всички сезони
05 Фев 2015, 16:50
Ако се грижим добре за кожата си би следвало през зимата точно да се възстановява от лятото, когато е подложена на слънчевите лъчи и всички климатични условия, защото е постоянно на показ
04 Мар 2015, 14:38
Дойде време да мислим и за кожата си след тази зима, за щастие тази година беше доста мека и няма големи поражения върху кожата ми, но за сметка на това детето е с ръце в рани от студа.
06 Мар 2015, 17:07
То вече зима няма, така че защо да се притесняваме. Все пак особено в началото на пролетта е много важно да използваме хубави слънцезащитни кремове
06 Мар 2015, 17:11
S_Milenska написа:Никога не съм си мислила, че нещо лошо ѝ се е случило на кожата ми през зимата, мисля че полагам достатъчно грижи за нея през всички сезони

Именно, ако знаеш как да се поддържаш няма да ти е необходимо много, а и в момента целогодишно има пресни зеленчуци, не е едно време!
06 Мар 2015, 21:30
nushi.kisyova написа:S_Milenska написа:Никога не съм си мислила, че нещо лошо ѝ се е случило на кожата ми през зимата, мисля че полагам достатъчно грижи за нея през всички сезони

Именно, ако знаеш как да се поддържаш няма да ти е необходимо много, а и в момента целогодишно има пресни зеленчуци, не е едно време!
Краставиците правят чудеса и кокосово масло и общо взето няма какво да му мислиш за някакви други неща
09 Мар 2015, 15:53
Аз за мен съм си разбрала, че без овлажняващ крем не мога целогодишно. Една голяма кутия на Лавилин си взех и си мажа цялото тяло, супер приятна ми става кожата и много хубав аромат има.
09 Мар 2015, 16:36
Тази година не мисля, че ще ми трябва каквото и да е било за кожата ми
09 Мар 2015, 17:02
Зимата си има и своите положителни качества, на мен зимата кожата ми е по-хубава, може би защото си я държа на затворено и на топло, а лятото и краката ми са сухи, и петите ми се белят, и ръцете ми са сухи! Може би от слънцето, зимата го нямам този проблем.
10 Мар 2015, 12:02
rabotnata pchela написа:Зимата си има и своите положителни качества, на мен зимата кожата ми е по-хубава, може би защото си я държа на затворено и на топло, а лятото и краката ми са сухи, и петите ми се белят, и ръцете ми са сухи! Може би от слънцето, зимата го нямам този проблем.
Късметлийка, аз без крема целогодишно не мога...