Тук е мястото за въпроси, касаещи медицински и здравни теми, които споделяме помежду си.
31 Мар 2015, 17:09
Много готино, пръскаш се и отиваш на хотел, представям си колко ушна кал ще има изтечена по възглавниците там, красота!
01 Апр 2015, 17:14
Не мога да се убедя да използвам спрей, много нехигиенично ми изглежда, дори и да е добре за ушите. Толкова години сме оцелели, като сме си чистили ушите с клечки, сега ли пък да се променяме?

)
08 Апр 2015, 15:17
Клечки, oldschool съм.
08 Апр 2015, 15:26
Да, имах проблеми с ушите тея дни и си слагах капки, то тече и ми е мазно до врата, представям си тва да е начина за почистване на ушите, мерси!
20 Апр 2015, 15:47
Знам, че е по-полезно със спрей, но явно не се оправям...Когато си бях взела, уж защото ми пукаше и заглъхваше, със спрея стана пъти по зле положението

Оттогава си действам с добрите стари клечки
20 Апр 2015, 15:57
Добре де, то къде отива като е в ушите? Мъжът ми има супер проблеми с ушите..
21 Апр 2015, 16:24
Mon_ton написа:Добре де, то къде отива като е в ушите? Мъжът ми има супер проблеми с ушите..

Спреят би трябвало да разбива ушната кал, докато с клечки уж си я набиваш още по-навътре...къде отива е хубав въпрос

Изтича да речем неусетно или пък внимателно с памуче трябва да минеш след това...Не помня
21 Апр 2015, 16:29
Много гнусна история с това изтичане на ушите, така де на ушната кал

)
22 Апр 2015, 11:48
Спрей за почистване на ушната кал, спрей за отслабване, спрей за лош дъх, спрей за не знам какво си... Добрите стари клечки и каквото стане - стане!
22 Апр 2015, 12:15
Bass написа:Спрей за почистване на ушната кал, спрей за отслабване, спрей за лош дъх, спрей за не знам какво си... Добрите стари клечки и каквото стане - стане!

Нямам идея защо е дошла тази мода, наистина няма да е красиво и приятно да излизат подобни неща от ушите на хората, представи си всички как изтичаме на обществени места.