Хаосът в дамската ви чанта :)

Re: Хаосът в дамската ви чанта :)

Мнениеот lini_leni » 17 Авг 2015, 16:38

rabotnata pchela написа:Хубавото на тези чанти торби е че събират всичко, снощи бях наврряла в моята 2 пакета солети, портмонето ми ключове и една торта и спокойно бях на детската площадка без да тормозя нито едно дете със случващото се в чантата ми.

И на мен ми харесват тези чанти торби, но в тях нито някога може да се постави ред, нито органайзер да пъхнеш, нищичко, а аз винаги имам страшно много джунджурии, не зная как успявам!
lini_leni

Мнениеот zheleva212 » 18 Авг 2015, 16:54

Никога не съм познавала такова нещо, в моята винаги си има изряден ред, иначе никога няма начин да разбера какво съм сложила, а най-гадното е, че не мога да си обясня с какво я препълвам винаги :roll:
zheleva212

Мнениеот Pipilota » 19 Авг 2015, 08:54

zheleva212 написа:Никога не съм познавала такова нещо, в моята винаги си има изряден ред, иначе никога няма начин да разбера какво съм сложила, а най-гадното е, че не мога да си обясня с какво я препълвам винаги :roll:

Значи няма толкова голям ред, щом не знаеш с какво си я напълнила чак! :lol:
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Мнениеот lussy » 19 Авг 2015, 10:55

Pipilota написа:
zheleva212 написа:Никога не съм познавала такова нещо, в моята винаги си има изряден ред, иначе никога няма начин да разбера какво съм сложила, а най-гадното е, че не мога да си обясня с какво я препълвам винаги :roll:

Значи няма толкова голям ред, щом не знаеш с какво си я напълнила чак! :lol:

Е, не е задължително то и моя ред е такъв - всичко на показ е добре да бъде изложено :idea:
lussy

Мнениеот Malina » 01 Сеп 2015, 12:49

Аз не нося нищо излишно в дамската си чанта, всичко ми е идеално подредено и се чувствам суепр, бързо намирам всичко ;)
Не искам просто да живея - искам първо да обичам, а между другото да живея!
Аватар
Malina

Мнениеот Pipilota » 02 Сеп 2015, 14:24

Аз обичам да ми е подредено, така знам, че ще намеря всичко много бързо и много лесно. :)
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Мнениеот Snejna » 04 Сеп 2015, 11:38

Kaya написа:Има много хубави органайзери за дамска чанта, само че не знам дали стават за всеки размер чанта, много са удобни и практични.

Да, много са подходящи точно за сегашните торби-чанти. :) Аз си купих преди години от някаква тв реклама наистина съм доволна. :)
Аватар
Snejna

Мнениеот Kaya » 08 Сеп 2015, 11:44

Snejna написа:
Kaya написа:Има много хубави органайзери за дамска чанта, само че не знам дали стават за всеки размер чанта, много са удобни и практични.

Да, много са подходящи точно за сегашните торби-чанти. :) Аз си купих преди години от някаква тв реклама наистина съм доволна. :)

Не са лоши да, а и макар и да изглежда малко по-сухарско винаги бързо и лесно се намира всичко необходимо в чантата ;)
Ако си знаете цената, значи се е налагало да я казвате на някого.
Аватар
Kaya

Мнениеот rabotnata pchela » 10 Сеп 2015, 16:26

Моята чанта е точно на обратно, всичко е пуснато и оставено там да си намери само местенце, сякаш съм свикнала кой къде се крие, не ми отнема много време търсенето. ;)
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот Gorica23 » 11 Сеп 2015, 10:54

Зависи каква е чантата, това лято ходя с голяма чанта тип торба, в която пускам нещата. Наскоро бяхме на София диша, купихме си бира и по едно време приятелят ми се пошегува, че и тя се е изгубила в чантата. :lol:
Gorica23

ПредишнаСледваща

Назад към Приказки по женски