13 Мар 2012, 12:19
Margo написа:qproin написа:Аз не мисля, че млякото е вредно. Ние цял живот пием мляко, а по отношение на това което се продава в магазина- мисля, че човекът е адаптивно животно и лесно изгражда имунитет към всичко, дори към храните.Ако става въпрос всичко е вредно, ама гладни ли да ги държим тези деца?!
На дали изхранваш детето си само с мляко, но ако млякото е вредно защо измислиха пробиотика? Че какво да му е вредно на млякото?
13 Мар 2012, 13:32
10 Май 2012, 10:55
10 Май 2012, 11:13
shushito написа:Ако млякото беше вредно, то сега нямаше да пиша тукОт много малка обожавам да ям и да пия мляко - прясно, кисело, плодово - всичко що е мляко. Е, да не би да ми има нещо? Нищо подобно, че дори съм и много здрава
Рядко се разболявам, не съм влизала в болница, много рядко пия лекарства - вие преценете дали ми е навредило
21 Юни 2012, 14:07
17 Юли 2012, 16:00
mamavladi написа:Чела съм много противоречиви мнения по въпроса - вредно ли е млякото или не, но мисля, че истината е някъде по средата. В прясното мляко се съдържат хормони и антибиотициТова го знам със сигурност, защото имаме приятел, който работи в млекопреработвателен цех. Абсолютно на всяка една доставка на прясно мляко се правят изследвания за наличие на антибиотици, защото ако съдържат такива, прясното мляко не може да стане на кисело...
От друга страна вече не знам какво е полезно за детето ми, защото отвсякъде тръбят за нитрати, парабени, оцветители и всякакви химикали, които неизменно присъстват в храните и козметиката.Моят син обича кисело мляко, прясното не го тачи и вредно, невредно си го хапва с кеф.
18 Ное 2014, 12:37
18 Мар 2015, 12:09
24 Яну 2016, 11:15
Ваня_13 написа:mamavladi написа:Чела съм много противоречиви мнения по въпроса - вредно ли е млякото или не, но мисля, че истината е някъде по средата. В прясното мляко се съдържат хормони и антибиотициТова го знам със сигурност, защото имаме приятел, който работи в млекопреработвателен цех. Абсолютно на всяка една доставка на прясно мляко се правят изследвания за наличие на антибиотици, защото ако съдържат такива, прясното мляко не може да стане на кисело...
От друга страна вече не знам какво е полезно за детето ми, защото отвсякъде тръбят за нитрати, парабени, оцветители и всякакви химикали, които неизменно присъстват в храните и козметиката.Моят син обича кисело мляко, прясното не го тачи и вредно, невредно си го хапва с кеф.
Напълно съм съгласна с теб, но искам да попитам какво да правим ние, които сме хранили децата си с прясно и кисело мляко, или пък ние, които сме отгледани с прясно и кисело мляко, преди да установят учените, че всъщност било вредно?
19 Фев 2016, 11:57