08 Май 2011, 13:07
otvorete mi o4ite написа:lallali написа:ООООх, какво да кажа аз:) ...повечето неща, които трябва науча, ми звучат на китайски, всичко ми е пълен мрак, но съм се заинатила и ще трябва да взема книжка. Моля ви, кажете ми нещо окуражаващо, с всички ли е така в началото?
Инатът в точното количество според мен си е градивен. А началото, когато ни е непознато, винаги е трудно. Няма място за отчайване - запази амбициите си да се научиш и разума, когато си зад волана
. Шофьорското майсторство не е във високите скорости, а винаги да помним, че всяко живо същество (човек или животно) е по-крехко от ламарините на автомобила ни. Тегли им благословиите на простаците по пътя (такива ще ги срещнеш много
) и действай разумно. А относно тези неща дето ти звучат на китайски - ако искаш давай ги тука - с общи усилия ще гледаме да ги преведем
![]()
![]()
. Успех от мен!
09 Май 2011, 14:10
10 Май 2011, 20:52
krassi_79 написа:олеле мале,боже опази...само като си спомня как учих приятелката ми да шофира, ужас....май е по-добре някои неща да си останат чисто мъжко забавление и задължение. То не бяха сълзи, то не беще успокояване и т.н., макар че доста ме поизнервяше и мен. Накрая като ми блъсна колата, захвърли и шофорлъка, и това беше. И по-добре.
11 Май 2011, 13:28
perla197811 написа:krassi_79 написа:олеле мале,боже опази...само като си спомня как учих приятелката ми да шофира, ужас....май е по-добре някои неща да си останат чисто мъжко забавление и задължение. То не бяха сълзи, то не беще успокояване и т.н., макар че доста ме поизнервяше и мен. Накрая като ми блъсна колата, захвърли и шофорлъка, и това беше. И по-добре.
Извода е, че не става за шофьорка:)......но нека не поставяме под общ знаменател всички жени
30 Юли 2011, 09:10
05 Авг 2011, 14:26
22 Авг 2011, 22:13
30 Окт 2011, 18:42
30 Окт 2011, 19:35
valiart написа:Хайде дами, да не се правим на голямата работа тук. Ясно е, че не е нашето амплоа това с шофьорлъка. Не мога да си представя една жена да върти колата, да свирят гуми и всякакви такива каскадьорски работи. Определено на мъжете по им отива
30 Окт 2011, 19:46
Даниела Стоянова написа:Имам книжка от 18 годишна, в началото имах голям мерак да карам , но в последствие ми се изгуби меракаСега пак почнах да карам по малко, защото ми се налага.