otvorete mi o4ite написа:lallali написа:ООООх, какво да кажа аз:) ...повечето неща, които трябва науча, ми звучат на китайски, всичко ми е пълен мрак, но съм се заинатила и ще трябва да взема книжка. Моля ви, кажете ми нещо окуражаващо, с всички ли е така в началото?
Инатът в точното количество според мен си е градивен. А началото, когато ни е непознато, винаги е трудно. Няма място за отчайване - запази амбициите си да се научиш и разума, когато си зад волана
. Шофьорското майсторство не е във високите скорости, а винаги да помним, че всяко живо същество (човек или животно) е по-крехко от ламарините на автомобила ни. Тегли им благословиите на простаците по пътя (такива ще ги срещнеш много
) и действай разумно. А относно тези неща дето ти звучат на китайски - ако искаш давай ги тука - с общи усилия ще гледаме да ги преведем
![]()
![]()
. Успех от мен!
Съгласен съм с това за ината, пожелавам на бъдещата шофьорка(защото вярвам че ще си мине изпита) здраве и да внимава на пътя. Относно темата, истината май е че жените са по-страхливи и това често се оказва добро качество на пътя, но това не значи, че са по-добри шофьори в никакъв случай