Жените-шофьорки!

Re: Жените-шофьорки!

Мнениеот HealthyBoy » 08 Май 2011, 13:07

otvorete mi o4ite написа:
lallali написа:ООООх, какво да кажа аз:) ...повечето неща, които трябва науча, ми звучат на китайски, всичко ми е пълен мрак, но съм се заинатила и ще трябва да взема книжка. Моля ви, кажете ми нещо окуражаващо, с всички ли е така в началото?

Инатът в точното количество според мен си е градивен :D . А началото, когато ни е непознато, винаги е трудно. Няма място за отчайване - запази амбициите си да се научиш и разума, когато си зад волана :!:. Шофьорското майсторство не е във високите скорости, а винаги да помним, че всяко живо същество (човек или животно) е по-крехко от ламарините на автомобила ни. Тегли им благословиите на простаците по пътя (такива ще ги срещнеш много :lol: ) и действай разумно. А относно тези неща дето ти звучат на китайски - ако искаш давай ги тука - с общи усилия ще гледаме да ги преведем :lol: :lol: :lol: . Успех от мен!

Съгласен съм с това за ината, пожелавам на бъдещата шофьорка(защото вярвам че ще си мине изпита) здраве и да внимава на пътя. Относно темата, истината май е че жените са по-страхливи и това често се оказва добро качество на пътя, но това не значи, че са по-добри шофьори в никакъв случай :)
HealthyBoy

Мнениеот krassi_79 » 09 Май 2011, 14:10

олеле мале,боже опази...само като си спомня как учих приятелката ми да шофира, ужас....май е по-добре някои неща да си останат чисто мъжко забавление и задължение. То не бяха сълзи, то не беще успокояване и т.н., макар че доста ме поизнервяше и мен. Накрая като ми блъсна колата, захвърли и шофорлъка, и това беше. И по-добре.
Аватар
krassi_79

Мнениеот perla197811 » 10 Май 2011, 20:52

krassi_79 написа:олеле мале,боже опази...само като си спомня как учих приятелката ми да шофира, ужас....май е по-добре някои неща да си останат чисто мъжко забавление и задължение. То не бяха сълзи, то не беще успокояване и т.н., макар че доста ме поизнервяше и мен. Накрая като ми блъсна колата, захвърли и шофорлъка, и това беше. И по-добре.

Извода е, че не става за шофьорка:)......но нека не поставяме под общ знаменател всички жени ;)
Аватар
perla197811

Мнениеот krassi_79 » 11 Май 2011, 13:28

perla197811 написа:
krassi_79 написа:олеле мале,боже опази...само като си спомня как учих приятелката ми да шофира, ужас....май е по-добре някои неща да си останат чисто мъжко забавление и задължение. То не бяха сълзи, то не беще успокояване и т.н., макар че доста ме поизнервяше и мен. Накрая като ми блъсна колата, захвърли и шофорлъка, и това беше. И по-добре.

Извода е, че не става за шофьорка:)......но нека не поставяме под общ знаменател всички жени ;)

E да де, не всички котки са черни,...ама са котки ;)
Аватар
krassi_79

Мнениеот eli » 30 Юли 2011, 09:10

Аз имам книжка от 7 години, но чак сега започнах да се уча как да карам, иначе не съм бях шофирала от изпита :lol: . Но то трябва и да има кой да ти обясни, а вие мъжете сте едни нервни и подхождате с мислълта "колкото и да й обяснявам, пак няма да се научи, ами да мине номера". Вие сте ни създали този комплекс,че не сме добри шофьори, но хич не е така. Просто ви е яд, че ние жените имаме много повече качества от вас и можем да ви превъзходим във вяко едно нещо, освен във физическа сила.
Аватар
eli

Мнениеот Даниела Стоянова » 05 Авг 2011, 14:26

Имам книжка от 18 годишна, в началото имах голям мерак да карам , но в последствие ми се изгуби мерака :lol: Сега пак почнах да карам по малко, защото ми се налага.
Даниела Стоянова

Мнениеот Изабел » 22 Авг 2011, 22:13

Изобщо не усещам ничия "благословия".Когато реша да сменя посоката от най- дясното отивам в най-лявото платно,ако се наложи повтарям в обратен вариант,спазвам /що годе/ правилата,до сега не съм имала сериозни произшествия,изключая потъркването в други коли когато излизам от задръстен паркинг,но това е неминуемо те са натъпкани като сардели,понякога от разсеяност се понасям по течението и минавам на жълт светофар...за друго не се сещам,но мисля че съм приличен шофьор,като се има предвид факта че инструктора ми /преди около 20 лета/беше бивш автомобилен състезател и ме научи да натискам педала на бензина повече от позволеното.
Carpe diem!
Аватар
Изабел

Мнениеот valiart » 30 Окт 2011, 18:42

Хайде дами, да не се правим на голямата работа тук. Ясно е, че не е нашето амплоа това с шофьорлъка. Не мога да си представя една жена да върти колата, да свирят гуми и всякакви такива каскадьорски работи. Определено на мъжете по им отива ;)
Аватар
valiart

Мнениеот kriskiss2001 » 30 Окт 2011, 19:35

valiart написа:Хайде дами, да не се правим на голямата работа тук. Ясно е, че не е нашето амплоа това с шофьорлъка. Не мога да си представя една жена да върти колата, да свирят гуми и всякакви такива каскадьорски работи. Определено на мъжете по им отива ;)

Не обиждам жените, напротив, бих подкрепил жените, но шофьорки наистина не им отива, не им е това призванието, познавам само една, която е много добра, другите са леко неориентирани и не преценяват ситуациите. Виж учителка по английски вече става ;)
kriskiss2001

Мнениеот qproin » 30 Окт 2011, 19:46

Даниела Стоянова написа:Имам книжка от 18 годишна, в началото имах голям мерак да карам , но в последствие ми се изгуби мерака :lol: Сега пак почнах да карам по малко, защото ми се налага.

и аз съм така с малката разлика, че изобщо не започнах да карам отново. Да не говорим, че още на 17 години се блъснах в едно дърво и съвсем ми се уби желанието.
qproin

ПредишнаСледваща

Назад към Приказки по женски