26 Дек 2012, 23:40
Наи много мразя някои да ми заеме мястото за паркиране под носа
21 Фев 2013, 11:17
Всичко идва с опита

Е, вярно, че при някои и с опит не става и никога не стават добри шофьори, но това и за мъжете важи. Аз смятам, че съм добър шофьор, по- добър и от някои мъже.
21 Фев 2013, 12:27
няма израз-жени или мъже шофиори! има-добри шофиори!!! всичко е усет и умения зад волана
21 Фев 2013, 13:21
Всичко е въпрос на умения- не на пол. Въпреки че съм жена- признавам : жените като цяло са по-лоши шофьори- във връзка с уменията, с усещането на двигателя ,с ориентирането в пространството..., но са по-добри в спазването на правилата за движение.
24 Фев 2013, 21:56
По темата - Олллелеее бооооожееееее!!!!!!!!!!!!!
20 Яну 2015, 12:48
Това са пълни глупости историите за жените шофьори, по никакъв начин не са по-различни от мъжете, с тази разлика само, че мъжете имат повече възможности за опити да карат кола и да се научат на практика, докато жените след като вземат книжка пак остават да се возят, рядко имат възможността да се научат на практика толкова, колкото мъжете.
20 Яну 2015, 16:43
emili16 написа:Наи много мразя някои да ми заеме мястото за паркиране под носа
То това не зависи от мъж или от жена. На мен ми се случи един дядка да ми заеме мястото и побеснях, а аз чаках една кола да излезе, за да паркирам там и той се навря, наистина побеснях, после му спуках гумите и си тръгнах тва по Коледа беше, дано си е изкарал весело.
20 Яну 2015, 17:02
silver933 написа:emili16 написа:Наи много мразя някои да ми заеме мястото за паркиране под носа
То това не зависи от мъж или от жена. На мен ми се случи един дядка да ми заеме мястото и побеснях, а аз чаках една кола да излезе, за да паркирам там и той се навря, наистина побеснях, после му спуках гумите и си тръгнах тва по Коледа беше, дано си е изкарал весело.

Е, ти си си от гадовете шофьори, не е честно, е това жена може да си сигурен, че няма да ти го направи, освен ако не си й направил нещо много гадно и да знае какво ще ти е сутринта да си видиш гумите спукани
20 Яну 2015, 17:14
magda написа:silver933 написа:emili16 написа:Наи много мразя някои да ми заеме мястото за паркиране под носа

Е, ти си си от гадовете шофьори, не е честно, е това жена може да си сигурен, че няма да ти го направи, освен ако не си й направил нещо много гадно и да знае какво ще ти е сутринта да си видиш гумите спукани

Той си го е просил и за много мразя такива изпълнения, заслужено
20 Яну 2015, 23:06
Всичко е до практиката, не бъдете злобари, все пак мъжете, когато се напиете, винаги карате жените ви да ви прибират, ако бяхме толкова лоши прибирайте се сами хаха

)