Пълна свобода за силния пол - всички теми, които вълнуват истинския мъж, без табута и критични женски коментари.
02 Ное 2016, 13:31
penny написа:На мен не ми харесват такива неща, аз съм нежна душа и такива приказки ме отблъскват и отвращават. Изобщо всякаква грубост ми е противопоказна.
Защо трябва да е грубо? Думите не е задължително да казват нещо вулгарно и грубо, а могат нежно да те настроят на правилната вълна..
15 Ное 2016, 11:20
Аз обикновено не говоря в леглото, предпочитам да си върша работата и се съсредоточавам върху жената и действията си

.
18 Яну 2017, 16:23
m.vulev написа:Аз обикновено не говоря в леглото, предпочитам да си върша работата и се съсредоточавам върху жената и действията си

.
Думите могат много да помогнат на жената да се чувства по-добре, докато ти си вършиш къртовската работа.
18 Яну 2017, 16:54
Ако добре са подбрани думите, те могат да кажат и много неща, които да запалят отношенията и вечерта да стане по-различна и по-пламенна. във всяко едно отношение, еднообразието потиска, било и то еротично. Затова не е задължително винаги да се говори,но понякога не пречи, да разпали страстите!
19 Яну 2017, 09:37
На мен не ми действа тази вербална еротика. Някак си се стягам и не ми влияе добре или възбуждащо.
05 Фев 2017, 10:02
pavleta написа:На мен не ми действа тази вербална еротика. Някак си се стягам и не ми влияе добре или възбуждащо.
Може да не си попаднала на човек, който знае как да използва езика си,... тъй де, думите си.
09 Фев 2017, 11:04
Много харесвам да си говорим в леглото. Легнем, гушнем се, завием се топло сега зимата и си говорим за какво ли не. После по някое време се сетим, че все пак сме в леглото и даваме по същество

.