Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене
Правила на форума
Добави отговор

Re: Аламинути за непредвидени гости

18 Фев 2015, 12:33

Най-бързо се приготвят салати, паста, ориз, леща, все неща, които стават за по 20 минути и ако иаме и какво мезе да нарежем на бързо, печени чушки с катък и хайде, залъгали сме ги докато станат макароните :lol:

18 Фев 2015, 13:22

Кебапчета и кюфтета, най-бързо и класическо, след като някой ще идва неканен, значи не заслужава кой знае колко сериозно приготовление и специални неща, кюфтетата винаги вършат работа. :mrgreen:

18 Фев 2015, 14:10

Snejna написа:Кебапчета и кюфтета, най-бързо и класическо, след като някой ще идва неканен, значи не заслужава кой знае колко сериозно приготовление и специални неща, кюфтетата винаги вършат работа. :mrgreen:

Товае класика, кой би отказал? :) Иначе и аз мразя неканени гости де, дори и бахур им е много хаха :)

18 Фев 2015, 14:55

За гостите си винаги имам салам хахахха :) Шегувам се, всякакви запеканки стават много бързо, гювечета, а аз имам любима рецепта за картофи в микровълновата, стават точно за 30 минути и са много много вкусни :)

15 Апр 2015, 11:27

Макаронени салати, свежи зелени салати, спагети, скара, всичко това става много бързо и много вкусно. :)

15 Апр 2015, 16:48

Яйцата са много добър вариант, а и могат да се направят някои бързи и ефектни неща с тях. :)

27 Апр 2015, 14:09

red_eyes написа:Мда, пастата е добър избор да избягаш от ситуацията, плюс това се комбинира добре с всичко, от захар и сирене, до всичко останало каквото има за ядене в къщата :lol:

Да, но не върви да им предложиш макарони със захар и сирене, пък независимо колко близки гости са ти. :)) Чушките са добър вариант, стават бързо и са вкусни, панирани и за 20 минути са на масата. :)

27 Апр 2015, 15:13

Kaya написа:
red_eyes написа:Мда, пастата е добър избор да избягаш от ситуацията, плюс това се комбинира добре с всичко, от захар и сирене, до всичко останало каквото има за ядене в къщата :lol:

Да, но не върви да им предложиш макарони със захар и сирене, пък независимо колко близки гости са ти. :)) Чушките са добър вариант, стават бързо и са вкусни, панирани и за 20 минути са на масата. :)

А, ако са много близки, можеш всякаква глупост да им предложиш да ядат и да си хапват без да се опасяваш от нищо. Иначе салата, булгур, всичко става много бързо. :)

27 Апр 2015, 16:11

Онзи ден на вратата ми цъфнаха едни приятели, които не бяхме виждали отдавна. Прибегнах до най-нездравословния вариант - бланширани картофи, яйчни рула, пълни с кашкавал и магданоз, зелена салата и сложих една риба на скарата. :mrgreen:

27 Апр 2015, 16:24

Kremiliya написа:Онзи ден на вратата ми цъфнаха едни приятели, които не бяхме виждали отдавна. Прибегнах до най-нездравословния вариант - бланширани картофи, яйчни рула, пълни с кашкавал и магданоз, зелена салата и сложих една риба на скарата. :mrgreen:

Ауу, аз тези неща ги нямам обикновено у нас и това ми е някакво супер скъпо меню. :mrgreen: Когато ми дойдат гости режа един салам и се надявам да си ходят по-скоро хаха ;) но не истината е, че ако дойде някой непредвиден и ако не мога да си позволя да го почерпя просто казвам, че нямам какво да им предложа, освен примерно това, което го има за вечеря, у нас все пак не е ресторант. :)
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5 ... 7