silver933 написа:В нашия град има един био магазин, в който продават пресни бисквити, хляб, все насипни и домашни. Много са вкусни, не вярвам да слагат консерванти.
Да! Точно за това говорих

silver933 написа:В нашия град има един био магазин, в който продават пресни бисквити, хляб, все насипни и домашни. Много са вкусни, не вярвам да слагат консерванти.
Mon_ton написа:НЕ знам кой би сметнал, че нещо купено готово от магазина може да е в графата на полезните храни, всичко в лъскава опаковка има
съмнително качество.
renetka написа:Аз си взимам едни веган био крекери/соленки понякога. Супер вкусни са, но им е и добра ценатаТе мисля, че са ок като съставки. И принципно всичките неща от този сорт...
Krum написа:renetka написа:Аз си взимам едни веган био крекери/соленки понякога. Супер вкусни са, но им е и добра ценатаТе мисля, че са ок като съставки. И принципно всичките неща от този сорт...
какви са тези бисквити?
renetka написа:Krum написа:renetka написа:Аз си взимам едни веган био крекери/соленки понякога. Супер вкусни са, но им е и добра ценатаТе мисля, че са ок като съставки. И принципно всичките неща от този сорт...
какви са тези бисквити?
Супер вкусни, но са малко скъпички...
Има и едни по-евтини, на щандовете за диабетици, но не мога да намеря линк и снимка...
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта