Бисквитите с мюсли са измамно полезни за фигурата ни

Хранителни режими за регулиране на тегло, видове диети, хранене при заболявания

Re: Бисквитите с мюсли са измамно полезни за фигурата ни

Мнениеот renetka » 09 Мар 2015, 14:04

silver933 написа:В нашия град има един био магазин, в който продават пресни бисквити, хляб, все насипни и домашни. Много са вкусни, не вярвам да слагат консерванти. :roll:

Да! Точно за това говорих :) Определено си личи кои продукти са качествени и по-полезни, а не някакви си белвити и милки и нестлета :)
renetka

Мнениеот Yarost » 09 Мар 2015, 17:48

Mon_ton написа:НЕ знам кой би сметнал, че нещо купено готово от магазина може да е в графата на полезните храни, всичко в лъскава опаковка има
съмнително качество.

Моето мнение е точно такова. За съжаление нищо от това масово опакованите храни, бисквитки, кроасанчета и други такива глупости са много вредни.
Yarost

Мнениеот renetka » 10 Мар 2015, 14:29

Аз си взимам едни веган био крекери/соленки понякога. Супер вкусни са, но им е и добра цената :? Те мисля, че са ок като съставки. И принципно всичките неща от този сорт...
renetka

Мнениеот Krum » 16 Мар 2015, 13:59

renetka написа:Аз си взимам едни веган био крекери/соленки понякога. Супер вкусни са, но им е и добра цената :? Те мисля, че са ок като съставки. И принципно всичките неща от този сорт...

:) какви са тези бисквити? :roll:
Аватар
Krum

Мнениеот renetka » 17 Мар 2015, 12:08

Krum написа:
renetka написа:Аз си взимам едни веган био крекери/соленки понякога. Супер вкусни са, но им е и добра цената :? Те мисля, че са ок като съставки. И принципно всичките неща от този сорт...

Супер вкусни, но са малко скъпички...
Има и едни по-евтини, на щандовете за диабетици, но не мога да намеря линк и снимка...
renetka

Мнениеот ramimni » 17 Мар 2015, 12:14

renetka написа:
Krum написа:

Супер вкусни, но са малко скъпички...
Има и едни по-евтини, на щандовете за диабетици, но не мога да намеря линк и снимка...

:o :o :o :o :o :o :o МАЛКО скъпички :shock: :shock: за такава сума ще мога да си направя около 5 тави със соленки у дома :D
ramimni

Мнениеот Anka » 17 Мар 2015, 12:36

:lol: :lol: :lol: :lol: да ме извиняват, ама 3-4лв. мога да се нахраня на вечеря удома със салата и нещо бобово примерно, отколкото да изям само 100 грама соленки, тея хора не познават парите !:)
Аватар
Anka

Мнениеот renetka » 17 Мар 2015, 12:38

Дааа :? Но са много уцелени и аз се изкушавам... А тези другите, които не мога да им намеря снимка, пише крекери и пакетчето е синьо-бяло като цяло...Те са 1.30-50...Иначе, то и най-добре ти да си ги правиш :)
renetka

Мнениеот rabotnata pchela » 17 Мар 2015, 13:27

Аз си правя домашни соленки с ленено семе и много ги обичам, последно си правих и брускети марети ;) Стават жестоки, а вътре можеш да си сложиш и черно брашно и стават супер гризки :)
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот renetka » 19 Мар 2015, 13:24

И аз си правя чудни крекерчета с различни брашна, семена и подправки, както и пълнозърнести питчици с нещица :P Само, че гледам да е рядко, че нямам спирка :)
renetka

ПредишнаСледваща

Назад към Диети