Хранителни режими за регулиране на тегло, видове диети, хранене при заболявания
Правила на форума
Добави отговор

Re: Бисквитите с мюсли са измамно полезни за фигурата ни

24 Мар 2015, 10:20

rabotnata pchela написа:Да не отваряме темата за препечен хляб, че ей сега ще метна 2-3 филии на печката! :))
Иначе да ви кажа какво се сетих за бисквититее, чудя се дали всяка една рецепта с бяло брашно, може да бъде заменена с някакво черно ръжено брашно? :)

Пробвай, няма причина да не се получи, но няма да са толкова пухкави бисквитите, а ще са по-слегнали :)

25 Мар 2015, 11:41

Някои може и да не се получат, защото черните са по-тежки и небухващи...а и може да се получи 'чупизъб' ефект :)

25 Мар 2015, 11:48

Чупизъб ефекта е най-добрия, аз много обичам такива неща, много вкусни и хрупкави, стига да не са твърде... чупезъбести де.

27 Мар 2015, 12:50

А може би зависи от количеството на изядени бисквитки :)

27 Мар 2015, 13:02

nikitad написа:А може би зависи от количеството на изядени бисквитки :)

Ха добре дошла! Иначе напълно правилно, пакет бисквити не означават хич добра фигура, а ако ще и да са най-здравословните на света :)

31 Мар 2015, 16:17

Абе...не съм убедена.
Пакет, образно казано, домашни бисквити са много по-добрият вариант от всякакви уж диетични гадости с маргарин и подсладител (разбирай аспартам) и хиляда и осемстотин Е-та или гадни плодови млека с уж ниско съдържание на мазнини, а всъщност яко с нишесте, за да имат вид...Така че... :idea:

31 Мар 2015, 16:34

Аз затова предпочитам да си нося нещо такова от вкъщи или да си хапвам ядки. Най-сигурно! ;)

01 Апр 2015, 12:06

Има и читави от тези на пазара според мен, но и цената им е хубавка :)

01 Апр 2015, 13:07

renetka написа:Има и читави от тези на пазара според мен, но и цената им е хубавка :)

Е, да но те нещата ако ще са такива, че да ти излезе златно.. малко няма как да се получи. :)

03 Апр 2015, 15:28

Ееее, качеството струва пари ;)
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 13