Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене
Правила на форума
Добави отговор

Re: Кой би отказал хапка от Рая? - Мъфини "Рафаело"

15 Дек 2014, 16:43

penny написа:По принцип обичам мъфини, но тези не изглеждат нещо кой знае какво, ако бяха с пълнеж вътре, това щеше да е съвсем друга песен! :idea:

Е изпей я и по такъв начин, не е трудно да си направиш пълнеж, но според мен, тези изглеждат доста дребни и без връх и ако им се сложи и кокос в тестото ще станат още по-хубави :)

15 Дек 2014, 17:51

Тези мъфини направо ме накараха да слюнкоотделям, много обичам кокос :)

16 Дек 2014, 16:01

penny написа:По принцип обичам мъфини, но тези не изглеждат нещо кой знае какво, ако бяха с пълнеж вътре, това щеше да е съвсем друга песен! :idea:

Ти ни дай една рецепта тогава, като тези не ги харесваш, явно много ги владееш мъфините :mrgreen:

16 Дек 2014, 18:21

Мъфините наситина малко сухички трябва им повече смес вътре ;)

17 Дек 2014, 16:48

Апетитно много изглежда ;)

17 Дек 2014, 17:26

Жената прави едни адски добри с шоколад в средата, не мога да ви опиша за какво отрицателно време си отиват, а на тези някакъв млечен крем май ще им заспи! :) :)

18 Дек 2014, 15:40

ivoblinc написа:Жената прави едни адски добри с шоколад в средата, не мога да ви опиша за какво отрицателно време си отиват, а на тези някакъв млечен крем май ще им заспи! :) :)

Да кажеш на жена си да мине покрай форума да каже как ги прави тези шоколадовите ;) :mrgreen:

22 Дек 2014, 11:29

Аз обичам шоколадови, тези нещо... никви :)

22 Дек 2014, 12:48

На такива кексчета им казвам шотчета, една хапка и ги няма. :lol:

22 Дек 2014, 17:22

mix_twix написа:На такива кексчета им казвам шотчета, една хапка и ги няма. :lol:

и моят мъж е същия, много се дразня, не се наслаждава на храната, на една хапна и ги няма! :evil:
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3