Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене
01 Юли 2015, 16:48
Ако имаха и шоколад щяха да са още по-перфектни, но и така стават!
01 Юли 2015, 17:19
Ей от кога се глася да ги пробвам тези мъфини, обаче сега си слагам едно напомняне в телефона и задължително ще ги опитам!
01 Сеп 2015, 11:09
Направих ги и се получиха адски вкусно, станаха едни от любимите ми рецепти за мъфини, невероятно вкусни
09 Дек 2015, 13:48
rabotnata pchela написа:Направих ги и се получиха адски вкусно, станаха едни от любимите ми рецепти за мъфини, невероятно вкусни :)
Е, стига де! :) Може ли такова нещо..
09 Дек 2015, 14:17
mix_twix написа:rabotnata pchela написа:Направих ги и се получиха адски вкусно, станаха едни от любимите ми рецепти за мъфини, невероятно вкусни :)
Е, стига де! :) Може ли такова нещо..

и аз това казва, да ги направи, да не почерпи, пък даже и снимка да не направи, срамота!
12 Яну 2016, 12:05
Казвайте само от къде може да се намери кокосово мляко или може да се направи в домашни условия?
12 Яну 2016, 15:30
Rali_hr написа:Казвайте само от къде може да се намери кокосово мляко или може да се направи в домашни условия?
Oт интернет евентуално, не съм виждала в никой магазин кокосово мляко.
11 Окт 2016, 11:10
Ваня Стойчева написа:Rali_hr написа:Казвайте само от къде може да се намери кокосово мляко или може да се направи в домашни условия?
Oт интернет евентуално, не съм виждала в никой магазин кокосово мляко.

Оф, да бе, особено по малките градове, сякаш сме идиоти и нищо не заслужаваме. А продукти много разнообразни има и изведнъж се оказва, че няма как да си приготвиш нещо по-разнообразно и по-интересно.