
S_Milenska написа:Никога не съм знаела, че яйцата първо трябва да бъдат сготвени, а след това използвани за пълнеж, аз винаги ги слагам сурови и после се чудя защо не се сготвят вътре! Благодаря за полезната рецепта.
Anka написа:Rita написа:А патладжани бюрек опитвали ли сте? Страхотно нещо..... веднъж бях на гости и с това ме посрещнаха.
Е това даже не мога да си го представя!
mangusta написа:Много мразя пълнените чушки да са панирани, стават ужасно мазни и просто се хаби хранатаа плънката не е нищо особено яйчице и сиренце
dinkog написа:mangusta написа:Много мразя пълнените чушки да са панирани, стават ужасно мазни и просто се хаби хранатаа плънката не е нищо особено яйчице и сиренце
Ми тя непанираната пълнена чушка не е бюрек бе дете....
Rita написа:А патладжани бюрек опитвали ли сте? Страхотно нещо..... веднъж бях на гости и с това ме посрещнаха.
Назад към Рецепти и полезни съвети
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 8 госта