Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене
14 Яну 2015, 12:37
Никога не съм знаела, че яйцата първо трябва да бъдат сготвени, а след това използвани за пълнеж, аз винаги ги слагам сурови и после се чудя защо не се сготвят вътре! Благодаря за полезната рецепта.
09 Юли 2015, 12:16
S_Milenska написа:Никога не съм знаела, че яйцата първо трябва да бъдат сготвени, а след това използвани за пълнеж, аз винаги ги слагам сурови и после се чудя защо не се сготвят вътре! Благодаря за полезната рецепта.

ГЛедах едно видео на някакъв от майстор готвачите, там пълнежа беше суров, но беше главно сирене и съвсем малко яйце, колкото да спои.
14 Юли 2015, 12:26
На мен винаги ми е бил проблем течната плънка, сега с този вариант няма да имам проблем, задължително ще пробвам и ще се наям зверски!
16 Юли 2015, 08:30
Anka написа:Rita написа:А патладжани бюрек опитвали ли сте? Страхотно нещо..... веднъж бях на гости и с това ме посрещнаха.
Е това даже не мога да си го представя!

Това май е запържен патладжан- слага се по средата на 2 филийки сирене и се панира. [emoji14]
16 Юли 2015, 12:22
И патладжана звучи много добре, но голяма играчка, а и все пак по-вкусно от чушката бюрек няма
16 Юли 2015, 12:34
Понякога пълня чушката и със салам, сирене и яйце, става още по-вкусно, панирам в много галета, за да бъде хрупкава
16 Юли 2015, 13:04
Много мразя пълнените чушки да са панирани, стават ужасно мазни и просто се хаби храната

а плънката не е нищо особено яйчице и сиренце
16 Юли 2015, 13:51
mangusta написа:Много мразя пълнените чушки да са панирани, стават ужасно мазни и просто се хаби храната

Ми тя непанираната пълнена чушка не е бюрек бе дете....
16 Юли 2015, 16:32
dinkog написа:mangusta написа:Много мразя пълнените чушки да са панирани, стават ужасно мазни и просто се хаби храната

Ми тя непанираната пълнена чушка не е бюрек бе дете....

Да, така е, въпреки че съставките са едни и същи, но аз ги харесвам с дебела и мазна панировка, то иначе му се губи целия кеф на яденето на такова нещо
17 Юли 2015, 13:38
Rita написа:А патладжани бюрек опитвали ли сте? Страхотно нещо..... веднъж бях на гости и с това ме посрещнаха.
Това звучи дооооста мазно, като се има предвид патладжана колко тежка храна е и отделно като се изпържи... някак ту мъч!