Правила на форума
Добави отговор

Re: “Яките” мъжки навици, които са ни тъпи

18 Юни 2015, 12:56

Навици не мога да кажа, но мога да кажа какво е това, което ме дразни мен в моя приятел. Дразня се, че не ме представя пред хората, с които се срещаме, аз съм някаква си там по подразбиране. Няма да каже нормално запознай се с приятелката ми ами здрасти здрасти, непознати хора ми подават ръка за да се запознаем,не обичам така.

25 Юни 2015, 11:23

svetlozara написа:Навици не мога да кажа, но мога да кажа какво е това, което ме дразни мен в моя приятел. Дразня се, че не ме представя пред хората, с които се срещаме, аз съм някаква си там по подразбиране. Няма да каже нормално запознай се с приятелката ми ами здрасти здрасти, непознати хора ми подават ръка за да се запознаем,не обичам така.

Моят е по същия начин, дори имам чувство, че ме крие, обикновено, когато срещнем общи познати застава пред мен с не знам каква цел, казва че го прави без да иска, но дори и да искам да съм любезна с хората няма как да ми се получи, при положение, че той е пред мен и ме държи за ръка :lol: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

25 Юни 2015, 13:46

Да не му избягате ви държи и ви крие. :lol: :lol: :lol: :lol: Явно човекът смята вас за прекалено важни да се покажете пред другите.

25 Юни 2015, 15:31

А моят е точно на обратно, само ходи да ме показва на хората и иска постоянно да съм с него, сякаш ще избягам, ако остана у нас да си почина. :roll:

25 Юни 2015, 16:16

еей, жените само знаете да се оплаквате, като моята бивша приятелка, имаше голям проблем с игрите, които играя ,не знам какво толкова ѝ бъркаха в здравето... :evil: Сигурно ей така ме е обсъждала с приятелки..

26 Юни 2015, 16:08

gomez123 написа:
svetlozara написа:Навици не мога да кажа, но мога да кажа какво е това, което ме дразни мен в моя приятел. Дразня се, че не ме представя пред хората, с които се срещаме, аз съм някаква си там по подразбиране. Няма да каже нормално запознай се с приятелката ми ами здрасти здрасти, непознати хора ми подават ръка за да се запознаем,не обичам така.

Моят е по същия начин, дори имам чувство, че ме крие, обикновено, когато срещнем общи познати застава пред мен с не знам каква цел, казва че го прави без да иска, но дори и да искам да съм любезна с хората няма как да ми се получи, при положение, че той е пред мен и ме държи за ръка :lol: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Не знам каква е тази идея, но е ужасно, сякаш не си човек, много ми е неприятно, а какво да му кажа, ти не развяваш байрака, че съм ти приятелка не върви сякаш и си мълча ..

27 Юни 2015, 12:28

ДОбре де, а не се ли кефите на някои неща, които си правят само мъжете? Мен ме кефят, като седнат като пичове и чакат на готово, чак ми се иска да съм на тяхно място хахахах :)

29 Юни 2015, 10:52

Навици е много грешна дума в момента, навик е да се бърка в носа, да се яде едно и също, да има рутина в действията му постоянно. А това е невъзможно да бъде определено като як навик и изобщо кой навик да бъде.

03 Юли 2015, 15:36

rabotnata pchela написа:ДОбре де, а не се ли кефите на някои неща, които си правят само мъжете? Мен ме кефят, като седнат като пичове и чакат на готово, чак ми се иска да съм на тяхно място хахахах :)

Е да това най си го обичам в моя, едни пакет чип не може да отвори сам. :lol:

03 Юли 2015, 17:07

svetlozara написа:
rabotnata pchela написа:ДОбре де, а не се ли кефите на някои неща, които си правят само мъжете? Мен ме кефят, като седнат като пичове и чакат на готово, чак ми се иска да съм на тяхно място хахахах :)

Е да това най си го обичам в моя, едни пакет чип не може да отвори сам. :lol:

А на мене това ми е любимото и това правим с мъжката компания на мъжа ми - пием бира и ядем чипсове, на другата сутрин може и да ни е гузно, ама не много :mrgreen: :mrgreen:
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5, 6