Rali_hr написа:Ооо, да грейпфрута много помага в борбата с излишните килограми, това е факт!Аз сега пия всяка сутрин по една чаша сок от грейпфрут и наистиан не огладнявам толкова бързо, засища ме и килограмчетата се топят ли топят
))
Snejna написа:Май настина помага за свалянето на килограмите, но не знам каква може да е препоръчителната доза. Но ако пием лекарства май пречи, така че ако комбинираш с хапчета за отслабване май няма да се получи :Р
ramimni написа:Snejna написа:Май настина помага за свалянето на килограмите, но не знам каква може да е препоръчителната доза. Но ако пием лекарства май пречи, така че ако комбинираш с хапчета за отслабване май няма да се получи :Р
Много зависи от лекарствата, а и повечето за отслабване се водят хранителни добавки, до колкото съм запозната грейпфрута влияе най-много на някои антибиптици
Snejna написа:ramimni написа:Snejna написа:Май настина помага за свалянето на килограмите, но не знам каква може да е препоръчителната доза. Но ако пием лекарства май пречи, така че ако комбинираш с хапчета за отслабване май няма да се получи :Р
Много зависи от лекарствата, а и повечето за отслабване се водят хранителни добавки, до колкото съм запозната грейпфрута влияе най-много на някои антибиптици
И на противозачатъчните също, затова казах "МАЙ няма да се получи"
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта