Какви са свойствата на рибеното масло?

Витамини и минерали, диетични и други храни - всичко, което допринася за добрия външен вид и перфектно здраве.

Re: Какви са свойствата на рибеното масло?

Мнениеот Radoslav88 » 06 Дек 2013, 16:40

PasDeDeux написа:
Radoslav88 написа:
nushi.kisyova написа:Не е ли най-добре да хапваш рибка? Всичко, което е като добавка може да бъде опасно, дори и с витамини може да се прекали!
За хора с проблеми, които търсят алтернативен начин на лечение, може би, но иначе защо?

Не всички хора (особено българите) ядем риба всеки ден. Отделно повечето риби са замърсени с живак и олово, докато в рибеното масло те са премахнати.

Ние българите не правим много неща, които са полезни, но не сме се затрили все още. Ако започнем да се тъпчем с всички възможни добавки, къде ще излезе края?
И двамата ли пиете рибено масло в такъв случай? И какво друго?

Никой не казва да приемаш всякакви боклуци, НО ако започнеш да се интересуваш какво е наистина есенциално ще ти стане ясно, че омега-3 са доста рядко в менюто на съвременния човек независимо дали е българин или не.
Radoslav88

Мнениеот PasDeDeux » 06 Дек 2013, 17:46

И по какъв начин се отразява липсата? Хората умират от рак, СПИН, преди бях запалена по тези добавки, но сега разбирам, че не са от най-необходите неща и само предоставяме възможността да печелят от нас!
И лененото семе е полезно, както и чиа, както и не знам си още какво, нали и всичко това на едно, ако си представим?
PasDeDeux

Мнениеот Radoslav88 » 12 Дек 2013, 13:17

PasDeDeux написа:И по какъв начин се отразява липсата? Хората умират от рак, СПИН, преди бях запалена по тези добавки, но сега разбирам, че не са от най-необходите неща и само предоставяме възможността да печелят от нас!
И лененото семе е полезно, както и чиа, както и не знам си още какво, нали и всичко това на едно, ако си представим?

Виж сега за омега 3 мастни киселини извлечени от рибено масло има доказателства, че намаляват риска от рак на простата.
Няма как една храна да бъде универсална и да ни предпазва от всички болести, затова има такова разнообразие в природата.
Лененото масло не е от най-полезните храни, да не кажа че даже в големи количества повече вреди отколкото да помага.
Хубаво е че технологиите са доста напреднали в изработката на дражетата и вече има такива които имат аромат на лимон като тези на хайа лабс и нау фуудс.
Radoslav88

Мнениеот PasDeDeux » 12 Дек 2013, 14:56

Radoslav88 написа:
PasDeDeux написа:И по какъв начин се отразява липсата? Хората умират от рак, СПИН, преди бях запалена по тези добавки, но сега разбирам, че не са от най-необходите неща и само предоставяме възможността да печелят от нас!

Виж сега за омега 3 мастни киселини извлечени от рибено масло има доказателства, че намаляват риска от рак на простата.
Няма как една храна да бъде универсална и да ни предпазва от всички болести, затова има такова разнообразие в природата.
Лененото масло не е от най-полезните храни, да не кажа че даже в големи количества повече вреди отколкото да помага.
Хубаво е че технологиите са доста напреднали в изработката на дражетата и вече има такива които имат аромат на лимон като тези на хайа лабс и нау фуудс.

Ооо, ама така си е... Да ги поживят Хайа Лабс и не знам си кой!!! А дали става да хрупаме хапчета, вместо вечеря? Аз, балончето съм тръгнала да готвя всеки ден - безобразие! :lol:
Това беше шега, но наистина не разбирам! В крайна сметка, всеки има глава на раменете и всеки се надява, че може да я използва!
PasDeDeux

Мнениеот Snejna » 01 Дек 2014, 16:58

Рибеното масло доста го дават на деца, но аз сякаш не бих го дала на моето дете или аз да го пия ;)
Аватар
Snejna

Предишна

Назад към Хранителни добавки и биопродукти