Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Какво правите със старите си дрехи?

07 Юли 2016, 16:54

Нищо не хвърлям, пращам ги на майка ми на село. Даже бебешките дрехи на детето , които вече не ги ползвам, й ги пращам.

11 Юли 2016, 16:49

fairy написа:Нищо не хвърлям, пращам ги на майка ми на село. Даже бебешките дрехи на детето , които вече не ги ползвам, й ги пращам.

И какво ги прави майка ти? Сигурно си затрупва стаите и се занимава да ги чисти от молци всяка година.. :) толкова ли е трудно да се хвърлят боклуците?

12 Юли 2016, 09:59

Ех, тия майки и тези села :lol: ! Всичко прибират и трупат. Да се чуди човек защо се пълнят гардеробите с неща, които едва ли ще се ползват отново. Моята хич не задържа такива работи и мен ме е научила така. Хвърляме и това е. Не ми е приятна мисълта някой да носи мои дрехи и затова не раздавам.

26 Юли 2016, 14:09

donni написа:Ех, тия майки и тези села :lol: ! Всичко прибират и трупат. Да се чуди човек защо се пълнят гардеробите с неща, които едва ли ще се ползват отново. Моята хич не задържа такива работи и мен ме е научила така. Хвърляме и това е. Не ми е приятна мисълта някой да носи мои дрехи и затова не раздавам.

като ги хвърлиш познай дали някой не ги носи, след като са здрави да речем. :mrgreen:
Аз също изхвърлям, или ги прибирам за някое приятелче, особено дрехите на децата. Моите ги нося у дома до разкапване. Последно хвърлих един анцуг, който беше в по-голямата си част на дупки. :mrgreen:

26 Юли 2016, 15:52

Rali_hr написа:
donni написа:Ех, тия майки и тези села :lol: ! Всичко прибират и трупат. Да се чуди човек защо се пълнят гардеробите с неща, които едва ли ще се ползват отново. Моята хич не задържа такива работи и мен ме е научила така. Хвърляме и това е. Не ми е приятна мисълта някой да носи мои дрехи и затова не раздавам.

като ги хвърлиш познай дали някой не ги носи, след като са здрави да речем. :mrgreen:
Аз също изхвърлям, или ги прибирам за някое приятелче, особено дрехите на децата. Моите ги нося у дома до разкапване. Последно хвърлих един анцуг, който беше в по-голямата си част на дупки. :mrgreen:

Rali и аз така обичам. Нося до откат, докато не остане нищо. :) Или го давам на баба ми да го носи на село, ако съм твърдо решена, че няма да го обличам повече.

27 Юли 2016, 14:12

Моя мъж не харесва да ходя със скъсани и раздърпани дрехи вкъщи, иначе и аз си износвам старите дрехи, защото се цапам много с бебока :smile: . Ако са в прекалено трагично състояние ги хвърлям.

28 Юли 2016, 16:17

На мен ми се иска да мога да ги рециклирам, но не мога да измисля нещо готино.. :)
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2