Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
07 Юли 2016, 16:54
Нищо не хвърлям, пращам ги на майка ми на село. Даже бебешките дрехи на детето , които вече не ги ползвам, й ги пращам.
11 Юли 2016, 16:49
fairy написа:Нищо не хвърлям, пращам ги на майка ми на село. Даже бебешките дрехи на детето , които вече не ги ползвам, й ги пращам.
И какво ги прави майка ти? Сигурно си затрупва стаите и се занимава да ги чисти от молци всяка година.. :) толкова ли е трудно да се хвърлят боклуците?
12 Юли 2016, 09:59
Ех, тия майки и тези села

! Всичко прибират и трупат. Да се чуди човек защо се пълнят гардеробите с неща, които едва ли ще се ползват отново. Моята хич не задържа такива работи и мен ме е научила така. Хвърляме и това е. Не ми е приятна мисълта някой да носи мои дрехи и затова не раздавам.
26 Юли 2016, 14:09
donni написа:Ех, тия майки и тези села

! Всичко прибират и трупат. Да се чуди човек защо се пълнят гардеробите с неща, които едва ли ще се ползват отново. Моята хич не задържа такива работи и мен ме е научила така. Хвърляме и това е. Не ми е приятна мисълта някой да носи мои дрехи и затова не раздавам.
като ги хвърлиш познай дали някой не ги носи, след като са здрави да речем.
Аз също изхвърлям, или ги прибирам за някое приятелче, особено дрехите на децата. Моите ги нося у дома до разкапване. Последно хвърлих един анцуг, който беше в по-голямата си част на дупки.
26 Юли 2016, 15:52
Rali_hr написа:donni написа:Ех, тия майки и тези села

като ги хвърлиш познай дали някой не ги носи, след като са здрави да речем.
Аз също изхвърлям, или ги прибирам за някое приятелче, особено дрехите на децата. Моите ги нося у дома до разкапване. Последно хвърлих един анцуг, който беше в по-голямата си част на дупки.

Rali и аз така обичам. Нося до откат, докато не остане нищо. :) Или го давам на баба ми да го носи на село, ако съм твърдо решена, че няма да го обличам повече.
27 Юли 2016, 14:12
Моя мъж не харесва да ходя със скъсани и раздърпани дрехи вкъщи, иначе и аз си износвам старите дрехи, защото се цапам много с бебока

. Ако са в прекалено трагично състояние ги хвърлям.
28 Юли 2016, 16:17
На мен ми се иска да мога да ги рециклирам, но не мога да измисля нещо готино.. :)