Правила на форума
Добави отговор

Какво искате да промените в себе си?

17 Дек 2013, 15:34

Всяка жена има все по нещичко, което не одобрява, било то във фигура или лице, коса, нокти!
Но пък всяка жена си има и своя чар, пленителна усмивка и своите малки трикчета за прикриване на несъвършенства!

Е, какви са вашите несъвършенства, които прикривате, преди да излезнете от вкъщи – малко грим, сутиен, оформящо бельо?

Но да не гледаме само негативното. Всяка от нас има черти в лице и тяло, които пък не иска да замени за нищо на света!

Хайде всяка да разкаже, първо за нещата, които не би заменила в себе си, а след това за несъвършенствата и начините, по които ги прикрива!

Re: Какво искате да промените в себе си?

17 Дек 2013, 15:39

На пук на всички, аз харесвам малките си гърди, както и кокалестото си тяло, не че ще остане за дълго такова... ами какво пък, малко нарцисче си падам... Нещо, което не харесвам в себе си е косата.. иска ми се да е плътна гъста, неукротима :!: Уви! :lol:

21 Дек 2013, 13:11

Ако мога да си заменя усмивката с тази на Джоли, няма да е зле, харесвам се, защо тук всички сме едни скромни госпожици събрани! Може би малко трябва да кажа нагоре, много ми е трудно, когато започна да качвам се случва само на дупе, всичко там се трупа, а нагоре - няма никой!
Иначе никак не се прикривам - и така ми е добре!

07 Окт 2016, 12:00

Бих искала да променя носа си, много е малък и изглежда много странно, също и гърдите ми, след раждането доста се деформираха и вече не мога да ходя без сутиен. +

07 Окт 2016, 14:05

Вече съм на такава възраст, че нищо не искам да променям в себе си, дори и като тийнейджърка винаги съм се приемала такава, каквато съм, нищо не съм искала да променям или поне не съм правила някакви драми :smile: .

11 Окт 2016, 12:45

Mon_ton написа:Бих искала да променя носа си, много е малък и изглежда много странно, също и гърдите ми, след раждането доста се деформираха и вече не мога да ходя без сутиен. +

Оф, такива козметични промени и аз бих искала да направя, разбира се, за да си повдигна самочувствието. Иначе бих се научила повече да търпя! :)

11 Окт 2016, 12:57

Аз имам още малко нужда да се науча да не обръщам внимание на негативните неща, които ме заобикалят.

11 Окт 2016, 13:36

BeenieGal написа:Аз имам още малко нужда да се науча да не обръщам внимание на негативните неща, които ме заобикалят.

Това е най-трудно, винаги да гледаш положително. На мен ми се иска по-лесно да харесвам хората, ако някой от самото начало не ми хареса трудно после може да ме "спечели". Радвам се, когато виждам положителни хора, готови да харесат всеки.

29 Дек 2016, 12:57

Искам да променя мързела в себе си, винагиа си намирам оправдания да не направя нещо, харесвам хората,които имат много енергия, а аз имам желание за толкова много неща, но се не ги правя... другото си го харесвам. :mrgreen:

26 Юли 2018, 17:26

Таман съм си аз, ама в другите хора често искам да променя нещо стига да можех . абе всеки с номера си, иначе щяше да е баси скуката :roll:
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2