Пълна свобода за силния пол - всички теми, които вълнуват истинския мъж, без табута и критични женски коментари.
16 Юли 2015, 12:11
Не си струва да сезанимава нито една жена с такъв тип мъж, много е обидно и жалко за загубеното време и нерви по такъв "готин пич"
16 Юли 2015, 12:35
Не знам ако ми се случи подобно нещо, макар че на тези години кой ще ме вземе за гадже де, но сега опасността мъжът да има любовница е още по-голяма. Не знам защо хората така лъжат, обидно е, не трябва да стоиш с такова гадже, по-добре без!
16 Юли 2015, 13:08
Да, а и в крайна сметка се оказва, че не са нищо особено, загубено време и нерви, ама човек трябва да мине от там, иначе как ще знае, че това не е нормално
04 Авг 2015, 11:00
mangusta написа:Да, а и в крайна сметка се оказва, че не са нищо особено, загубено време и нерви, ама човек трябва да мине от там, иначе как ще знае, че това не е нормално

СПоред мен вси1чко е за да покажеш, че още те бива и си харесван, за самочувствие.

А за жените, често мъжете им спират да показват към тях каквато и да е нежност.
04 Авг 2015, 11:17
Не е малка причина това - да видиш, че още ставаш. Доста мои приятели развалиха семействата си заради това, е още стават, сега си харчат парите по млади момичета, а децата им се чудят кои са тея мацки по снимките им във фейса...
04 Авг 2015, 15:21
Krum написа:Не е малка причина това - да видиш, че още ставаш. Доста мои приятели развалиха семействата си заради това, е още стават, сега си харчат парите по млади момичета, а децата им се чудят кои са тея мацки по снимките им във фейса...

Хаха едва ли се чудят, особено ако са момчета децата им, по-скоро се гордеят с бащите си, по простата причина, че така се възпитават!
04 Авг 2015, 15:52
Зависи, някои момчета са по-чувствителни на тема семейство и им е по-нерпиятно, когато виждат, че се разпада въппросното.
06 Авг 2015, 15:42
Ама все мъжете ги надробяваме такива. Аз не мога да си представя, как примерно мойта жена ще си има и някой друг!

Айде за себе си разбирам,ама за нея не съм съгласен.
06 Авг 2015, 16:23
Локумът написа:Ама все мъжете ги надробяваме такива. Аз не мога да си представя, как примерно мойта жена ще си има и някой друг!

Айде за себе си разбирам,ама за нея не съм съгласен.

Мислиш, че няма да го направи или че просто няма да е честно да го направи?