Пълна свобода за силния пол - всички теми, които вълнуват истинския мъж, без табута и критични женски коментари.
Правила на форума
Добави отговор

Гаджето ти е с две приятелки?

18 Дек 2013, 13:23

Разказвам накратко: привърженик съм на старите, консервативни отношения, в който любовта е обвързана с много романтика, добро разбирателство и много секс.

Преди дни, гаджето ми ми каза, че си има друга приятелка, спокойно, без притеснения и угризения! Разбира се, бях шокирана и уверяването, че не правят секс не намали безпокойството ми!

След няколко часа, може би и това гадже ще стане бивше, но няма да ме остави на мира мисълта и въпросите, на които вие, надявам се ще ми отговорите!

До колко е нормално гаджето ти да има две приятелки?
Какви са тези мъже, които „обичат” повече от едно гадже – как съумяват?
Когато си с едното гадже, не се ли потушават чувствата ти към другото?

Благодаря предварително, ще ме избавите от много размисли, на които така и няма да намеря отговор!

Re: Гаджето ти е с две приятелки?

18 Дек 2013, 13:30

Да ти кажа, че доста от мъжете са склонни към "отворени" връзки. Предполагам, че и твоят случай е бил подобен. Той е очаквал, че ти няма да имаш проблеми с другата жена и той ще си има харем! Аз не разсъждавам точно по този начин, но има доста, които само чакат такава жена. ;)

18 Дек 2013, 16:38

Много детска постъпка от негова страна. Това ти гадже не можеш да го смяташ, не е истински мъж! Не зная колко време сте били заедно, за да не забележиш, че има и друга жена, но явно недостатъчно! Няма какво да се блъскаш има много луди хора, които ще срещаш, въпросът е да не се забъркваш с всички!

19 Яну 2014, 16:52

Директно му бий шута и му попари надеждите за харем. Аз така бих направил без да се замислям изобщо.

24 Фев 2014, 15:37

Аз трудно бих повярвала , че някой мъж ще обича друга без да има секс..просто приеми , че човека е just not that into you ,както се казва по филмите :D

11 Мар 2014, 14:06

Добре де тази приятелка му е просто добра приятелка или е в смисъл на гадже?? Целуват ли се какво? :D

04 Дек 2014, 18:16

Mr.Eko написа:Да ти кажа, че доста от мъжете са склонни към "отворени" връзки. Предполагам, че и твоят случай е бил подобен. Той е очаквал, че ти няма да имаш проблеми с другата жена и той ще си има харем! Аз не разсъждавам точно по този начин, но има доста, които само чакат такава жена. ;)

Кажи му "ами супер и аз си имам друг приятел" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

23 Фев 2015, 16:56

nadiii написа:Добре де тази приятелка му е просто добра приятелка или е в смисъл на гадже?? Целуват ли се какво? :D

Много добър въпрос! Наистин акакво означава, че не правят секс, излизат, натискат се само не стигат до последната фаза! Много старанно! :roll:

26 Фев 2015, 12:32

Ако не сте се разбрали на време за отворена връзка може да се получат такива недоразумения, в наши дни младите са все по-отворени и все по-малко ценят чувствата сякаш.

26 Фев 2015, 13:51

Интересно, а ако ти му кажеш, че имаш двама приятели той как ли би реагирал?
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5 ... 8