Rali_hr написа:Нямам опасения, когато мъжът ми излиза, имам когато не се прибере![]()
mix_twix написа:Пф, имах една такаав приятелка, аз ѝ обяснявам, че всяка седмица играем на бридж с приятели и се редуваме по кои къщи, имаме пичове с деца, които идват, а тя ми се прави. Зарязах я скорострелно, аз както не ѝ мрънкам, че ходи на маникюр и подобни глупости, очквам същото насреща!
S_Milenska написа:Аз не разрешавам на мъжа ми да излиза без мен, ако излезе винаги му звъня за да го чуя как е и кога ще се прибира, какво е това, аз да стоя вкъщи, а той да се забавлява, няма как да стане номера, или двамата навън или никой!
mix_twix написа:S_Milenska написа:Аз не разрешавам на мъжа ми да излиза без мен, ако излезе винаги му звъня за да го чуя как е и кога ще се прибира, какво е това, аз да стоя вкъщи, а той да се забавлява, няма как да стане номера, или двамата навън или никой!
Еее,. хубава работа, може ли чак толкова лошо отношение към човека и така да го гърчиш??? Всеки има нужда от малко свобода и лично време за собствените си неща, свързани дори ако щеш с оплакване от жена му.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта