Пълна свобода за силния пол - всички теми, които вълнуват истинския мъж, без табута и критични женски коментари.
03 Дек 2014, 12:51
Нямам опасения, когато мъжът ми излиза, имам когато не се прибере
26 Яну 2015, 13:07
Rali_hr написа:Нямам опасения, когато мъжът ми излиза, имам когато не се прибере

Малки са такива като теб, повечето са в опасения още на излизането, което не е нормално за мене, само си натоварват връзките с излишни разправии.
26 Яну 2015, 16:29
Аз си мисля, че трябва да си супер ограничена и вманиачена страхлива пиявица, за да се притесняваш за мъжа си когато е навън с приятели. Това трябва да е в реда на нещата за една нормална връзка, нищо страшно!
26 Яну 2015, 17:13
Такова нещо не търпя аз, как ще излиза без мен, абсурд! Аз да стоя вкъщи, а той да се забавлва, като си имате жена тя трябва да излиза с вас и винаги да бъде с вас!
26 Яну 2015, 18:09
Пф, имах една такаав приятелка, аз ѝ обяснявам, че всяка седмица играем на бридж с приятели и се редуваме по кои къщи, имаме пичове с деца, които идват, а тя ми се прави. Зарязах я скорострелно, аз както не ѝ мрънкам, че ходи на маникюр и подобни глупости, очквам същото насреща!
26 Яну 2015, 18:28
mix_twix написа:Пф, имах една такаав приятелка, аз ѝ обяснявам, че всяка седмица играем на бридж с приятели и се редуваме по кои къщи, имаме пичове с деца, които идват, а тя ми се прави. Зарязах я скорострелно, аз както не ѝ мрънкам, че ходи на маникюр и подобни глупости, очквам същото насреща!
Ключова дума тук е "ИМАХ" и аз съм ИМАЛ такива, сега имам една жена, която съм я научил на всичко и положението е идеално!
27 Яну 2015, 12:12
Аз не разрешавам на мъжа ми да излиза без мен, ако излезе винаги му звъня за да го чуя как е и кога ще се прибира, какво е това, аз да стоя вкъщи, а той да се забавлява, няма как да стане номера, или двамата навън или никой!
22 Юни 2015, 16:23
S_Milenska написа:Аз не разрешавам на мъжа ми да излиза без мен, ако излезе винаги му звъня за да го чуя как е и кога ще се прибира, какво е това, аз да стоя вкъщи, а той да се забавлява, няма как да стане номера, или двамата навън или никой!
Еее,. хубава работа, може ли чак толкова лошо отношение към човека и така да го гърчиш??? Всеки има нужда от малко свобода и лично време за собствените си неща, свързани дори ако щеш с оплакване от жена му.
22 Юни 2015, 16:44
mix_twix написа:S_Milenska написа:Аз не разрешавам на мъжа ми да излиза без мен, ако излезе винаги му звъня за да го чуя как е и кога ще се прибира, какво е това, аз да стоя вкъщи, а той да се забавлява, няма как да стане номера, или двамата навън или никой!
Еее,. хубава работа, може ли чак толкова лошо отношение към човека и така да го гърчиш??? Всеки има нужда от малко свобода и лично време за собствените си неща, свързани дори ако щеш с оплакване от жена му.

Правилно, мъжете не са кучета, за да стоят вечно вързани до нас, а и бързо се омръзва ако си вечно до някого залепен
22 Юни 2015, 16:57
Аз пък съм съгласна, мъжът не трябва да има чак такава голяма свобода, а да го оставя някъде без контролно няма как да стане номера...