Бягане, упражнения у дома, поддържане на формата, аеробика, плуване, кардио тренировки, други спортове
Правила на форума
Добави отговор

Re: Премахване на бричове от дупето???

13 Мар 2014, 14:44

nadiii написа:Наистина проблемът е в нехармоничното разположение на масата, може би с подходящите упражнения да се пренасочи към правилното място, масажи някакви.

По-скоро трябва цялостно да се намали телесната маса, разбира се няма да изчезнат, но това са в крайна сметка женските форми и ги смятам за красиви, разбира се, всичко е до количеството

03 Дек 2014, 15:44

Да, хич не е приятно като видиш някоя красива жена с такива бричове, упражнения му е майката ;)

05 Дек 2014, 15:16

red_eyes написа:
nadiii написа:Наистина проблемът е в нехармоничното разположение на масата, може би с подходящите упражнения да се пренасочи към правилното място, масажи някакви.

По-скоро трябва цялостно да се намали телесната маса, разбира се няма да изчезнат, но това са в крайна сметка женските форми и ги смятам за красиви, разбира се, всичко е до количеството

То и това е така, но на такива зони често се оказва, че остават бричовете там, въпреки доброто телосложение, като цяло. :roll:

29 Яну 2015, 14:16

Да, момичета, старайте се да ги махнете, хич не е красиво да знаете :lol:

05 Фев 2015, 14:45

:) карайте мъжете по-често да ви пощипват, та да нямате бричове :)

12 Фев 2015, 11:58

Аз също имам бричове и какво ли не съм правила, но не мога да се отърва от тях, но имам малък напредък, защото преди бяха огромни, а сега са си супер ;)

19 Фев 2015, 11:00

Имах една учителка на времето, която имаше страшни бричове, мислих си дори, че е готино, но после разбрах, че не било така. :lol:

08 Юни 2015, 13:58

Pipilota написа:Имах една учителка на времето, която имаше страшни бричове, мислих си дори, че е готино, но после разбрах, че не било така. :lol:

:lol: :lol: :lol: Да, хчи не е готино! Аз също имам големи бричове, вярно не спортувам и се чудя това дали би помогнало, за да се отърва от тези бричове?
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2