Премахване на бричове от дупето???

Бягане, упражнения у дома, поддържане на формата, аеробика, плуване, кардио тренировки, други спортове

Премахване на бричове от дупето???

Мнениеот annydance » 23 Яну 2014, 13:03

От както влезнах в пубертета, а вече съм извън него ми се появиха бричове, които не мога да премахна по никакъв начин, независимо от теглото !

Слаба съм, занимавам се усърдно с танци, но независимо от килограмите – повече или по-малко бричовете на дупето си стоят! Една преподавателка ми беше казала, че те са наследствени, т.е. съм взела структурата на майка ми, следователно няма как да се размина без тях.

Разбира се вярвам, че с повече усилия ще мога да премахна бричовете от дупето, въпреки, че гаджето ми твърди, че това ме прави по-женствена!

Предполагам има упражнения разработени специално за премахване на бричовете от дупето, но не съм срещала никъде такива.
Другото е, че не обичам да посещавам фитнеса, предпочитам на спокойствие да си действам вкъщи или залата за танци! Чакам всякакви предложения и препоръките ви!
annydance

Re: Премахване на бричове от дупето???

Мнениеот JohnLocke » 23 Яну 2014, 13:13

По-добре не пробвай сама с упражнения, може да уголемиш допълнително бричовете, като натоварваш неправилно мускулите! По-добре, обичаш или не, отиди във фитнеса!
JohnLocke

Мнениеот djudjanka » 23 Яну 2014, 13:25

Аз също ще се радвам да чуя мнения по темата. Не знам дали могат да се премахнат, но ако кожата е добре хидратирана и редовно използваш лосион или масло за тяло, може би не биха се появили нови.
Аватар
djudjanka

Мнениеот Loreyn » 23 Яну 2014, 13:50

djudjanka написа:Аз също ще се радвам да чуя мнения по темата. Не знам дали могат да се премахнат, но ако кожата е добре хидратирана и редовно използваш лосион или масло за тяло, може би не биха се появили нови.

Може би се бъркаш със стриите, защото бричовете не могат да се махнат с лосиончета, за съжаление, както и целулита!
След като родя не зная как ще мога да махна всичко това от себе си, усещам няма да е лесно :( :( :( :( Иначе като се замисля Джон е прав, при неправилно натоварване, вместо да се махне мазнината и да се оформи мускул е възможно просто да порасне! Абе в зала си е най-сигурно! ;)
Loreyn

Мнениеот djudjanka » 23 Яну 2014, 15:11

Да, наистина се бъркам. За бричовете видях, че се предлагат различни процедури в дерматологичните клиники, но това ще си е скъпо удоволствие. :)
Аватар
djudjanka

Мнениеот red_eyes » 23 Яну 2014, 17:54

Мда, само като чуеш клиника, трябва да е ясно, че ще е солено! А и може просто да си започнал да харесваш стила на Рубенс, не е задължително това да те притеснява :D
Аватар
red_eyes

Мнениеот renito » 10 Фев 2014, 12:50

За бричовете ,понеже съм с нормално тегло,но ги имам и си стоят,пробвах 2 пъти кавитация,но честно казано,малко ме стресна ефекта :roll: Беше моментален,намаляха,още са си в същото положение,но самата процедура е за мен агресивна.
Аватар
renito

Мнениеот Ginger » 11 Фев 2014, 11:16

renito написа:За бричовете ,понеже съм с нормално тегло,но ги имам и си стоят,пробвах 2 пъти кавитация,но честно казано,малко ме стресна ефекта :roll: Беше моментален,намаляха,още са си в същото положение,но самата процедура е за мен агресивна.

Какво представлява тази процедура - кавитация, в козметични салони ли се предлага?
Ginger

Мнениеот choki_moki » 23 Фев 2014, 19:47

Има различни упражнения за аддуктори и абдуктори, които помагат за оформянето и стягането на краката имено в тази област. Потърси в интернет за подобни упражнения и в никакъв случай не ги прави с голяма тежест. Хубавото е че можеш да правиш тези упражнения и вкъщи.
Аватар
choki_moki

Мнениеот nadiii » 12 Мар 2014, 14:01

Наистина проблемът е в нехармоничното разположение на масата, може би с подходящите упражнения да се пренасочи към правилното място, масажи някакви.
Аватар
nadiii

Следваща

Назад към Фитнес и кардио активност