Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
15 Яну 2015, 12:58
Всичко през прозореца, представяте ли си? Това е практиката на моята баба, добре, че и остъклих терасите, та вече ѝ е трудно и има кошове. Иначе друг вариант е и всичко в печката..
23 Юни 2015, 11:01
Напоследък се усещам, че хвърлям през терасата като мина през нея някоя костилка от череша.

Иначе всичко останало чинно си прибирам с коша и съм 10000% сигурна за това!
24 Юни 2015, 10:50
Много мразя като видя някой как мята през прозореца разни неща, от типа на кутии от цигари, салфети, банани, обаче това хич не е случайност, а си е направо ежедневие. Любимо ми е и изхвърлянето на пепелника на колата на земята до вратата!
25 Юни 2015, 10:22
Andrey написа:Много мразя като видя някой как мята през прозореца разни неща, от типа на кутии от цигари, салфети, банани, обаче това хич не е случайност, а си е направо ежедневие. Любимо ми е и изхвърлянето на пепелника на колата на земята до вратата!

Това е класика за родната действителност, няма какво да се лъжем.
25 Юни 2015, 10:59
Аз се дразня изключително много на боклуците по плажа, просто се ужасявам като видя такива, а да ви питам - колко от вас смятате, че фасовете са органичен боклук и няма нужда да се изхвърлят в кошчетата?
25 Юни 2015, 12:33
gomez123 написа:Аз се дразня изключително много на боклуците по плажа, просто се ужасявам като видя такива, а да ви питам - колко от вас смятате, че фасовете са органичен боклук и няма нужда да се изхвърлят в кошчетата?

около 99,999% от хората, май наистина не съм виждал човек да си хвърля фаса в коша, всичко живо мята по земята, а на плажа се затрупва с пясък и вече е почистено!
30 Юни 2015, 11:11
Да бе всичките не си хвърляте боклука, а после кой пълни парковете и улиците в боклуци? Аз изхврлям някои неща през прозореца, но повечето ги слагам в коша, не си нося хартийките в чантата разбира се
30 Юни 2015, 12:48
Slavena написа:Да бе всичките не си хвърляте боклука, а после кой пълни парковете и улиците в боклуци? Аз изхврлям някои неща през прозореца, но повечето ги слагам в коша, не си нося хартийките в чантата разбира се
Aми те всички хвърлят боклуци, където заварят, но никой не си го признава!
27 Окт 2015, 13:18
Slavena написа:Да бе всичките не си хвърляте боклука, а после кой пълни парковете и улиците в боклуци? Аз изхврлям някои неща през прозореца, но повечето ги слагам в коша, не си нося хартийките в чантата разбира се
и затова се хвалиш, че у вас е чисто, като има нещо просто го мяташ през прозореца и вече не е твой проблем, нали?