Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Къде хвърляте боклуците си, я пак помислете?!

15 Яну 2015, 12:58

Всичко през прозореца, представяте ли си? Това е практиката на моята баба, добре, че и остъклих терасите, та вече ѝ е трудно и има кошове. Иначе друг вариант е и всичко в печката.. :roll:

23 Юни 2015, 11:01

Напоследък се усещам, че хвърлям през терасата като мина през нея някоя костилка от череша. :mrgreen: Иначе всичко останало чинно си прибирам с коша и съм 10000% сигурна за това!

24 Юни 2015, 10:50

Много мразя като видя някой как мята през прозореца разни неща, от типа на кутии от цигари, салфети, банани, обаче това хич не е случайност, а си е направо ежедневие. Любимо ми е и изхвърлянето на пепелника на колата на земята до вратата! :evil:

25 Юни 2015, 10:22

Andrey написа:Много мразя като видя някой как мята през прозореца разни неща, от типа на кутии от цигари, салфети, банани, обаче това хич не е случайност, а си е направо ежедневие. Любимо ми е и изхвърлянето на пепелника на колата на земята до вратата! :evil:

Това е класика за родната действителност, няма какво да се лъжем. :)

25 Юни 2015, 10:59

Аз се дразня изключително много на боклуците по плажа, просто се ужасявам като видя такива, а да ви питам - колко от вас смятате, че фасовете са органичен боклук и няма нужда да се изхвърлят в кошчетата? :?

25 Юни 2015, 12:33

gomez123 написа:Аз се дразня изключително много на боклуците по плажа, просто се ужасявам като видя такива, а да ви питам - колко от вас смятате, че фасовете са органичен боклук и няма нужда да се изхвърлят в кошчетата? :?

около 99,999% от хората, май наистина не съм виждал човек да си хвърля фаса в коша, всичко живо мята по земята, а на плажа се затрупва с пясък и вече е почистено! :mrgreen:

25 Юни 2015, 15:08

Фасовете наистина "не са боклук" според много хора, масово малки бебета, проходили на около годинка събират фасове по земята! :shock: :shock: :shock:

30 Юни 2015, 11:11

Да бе всичките не си хвърляте боклука, а после кой пълни парковете и улиците в боклуци? Аз изхврлям някои неща през прозореца, но повечето ги слагам в коша, не си нося хартийките в чантата разбира се

30 Юни 2015, 12:48

Slavena написа:Да бе всичките не си хвърляте боклука, а после кой пълни парковете и улиците в боклуци? Аз изхврлям някои неща през прозореца, но повечето ги слагам в коша, не си нося хартийките в чантата разбира се

Aми те всички хвърлят боклуци, където заварят, но никой не си го признава!

27 Окт 2015, 13:18

Slavena написа:Да бе всичките не си хвърляте боклука, а после кой пълни парковете и улиците в боклуци? Аз изхврлям някои неща през прозореца, но повечето ги слагам в коша, не си нося хартийките в чантата разбира се

и затова се хвалиш, че у вас е чисто, като има нещо просто го мяташ през прозореца и вече не е твой проблем, нали?
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3