Къде хвърляте боклуците си, я пак помислете?!

Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.

Къде хвърляте боклуците си, я пак помислете?!

Мнениеот Loreyn » 23 Яну 2014, 13:52

Замисляте ли се, къде да пуснете фаса си? А опаковката на вафлата намира ли мястото си в „Бюро изгубени вещи”, по-познато като кошчето за боклук?

Хвърляте ли боклука си през балкона? Или само по-симпатичните ви отпадъци отиват там?

Болно ми е да гледам как междублоковите пространства, зарити в боклуци, се превръщат в сметища, при положение, че всички се оплакват от мръсотията в градовете!

Не очаквам някой да си признае, че хвърля боклуците си на всевъзможни места извън определените за тази цел, но щом изпитвате неудобство да си кажете, защо го правите?

Много съм възмутена от моите съседи например, това ме и накара да я пусна тази тема, но замисляте ли се какво се случва с боклуците ви след като се освободите от тях?

Та, къде казахте, че хвърляте боклуците си?
Loreyn

Re: Къде хвърляте боклуците си, я пак помислете?!

Мнениеот Мади Ранчева » 23 Яну 2014, 14:00

Пълно безобразие е! Съгласна съм с теб, че никой не би си признал, но аз имам случай, в който най-нагло ми отвърнаха: "Ами защо да не си ги пускам, те се разграждат, апък има и кой да ги събира!" (иначе почти информиран беше човека), при запитването "И клечките за уши ли?", разбира се, не получих отговор!
Мади Ранчева

Мнениеот Andrey » 24 Ное 2014, 13:48

Никога нищо не изхвърлям през балкона, по пътя, през прозореца на колата, може често хората да мислят, че колата ми е кочина, защото имам торбичка с боклук, но по-добре така, отколкото да летят навън. На мен ми е странно друго, възрастните най-често твърдят, че младите не пазим, а те главно изхвърлят боклуци през терасите. :roll:
Аватар
Andrey

Мнениеот Krum » 12 Яну 2015, 15:39

Всичко хвърлям в коша, но не разделно :)
Аватар
Krum

Мнениеот Lili_pili » 12 Яну 2015, 18:18

Никога нищо не хвърлям през балкона, винаги в коша, от коша в контейнера, не обичам да се изхвърлят някакви неща през терасата, на полето, в комшиите! :evil:
Когато едно нещо се случи един път, не е задължително да се повтори, но случи ли се два пъти, то със сигурност ще има и трети път.
Аватар
Lili_pili

Мнениеот Mon_ton » 13 Яну 2015, 13:34

Не изхвърлям разделно, но хвърлям винаги в коша, често в чантата ми има повече боклуци, отколкото други неща. Не мога да си представя да си отворя прозореца на колата или пък да си пусна опаковката, касовата бележка или торбичката на улицата. :roll:
Аватар
Mon_ton

Мнениеот S_Milenska » 13 Яну 2015, 16:52

няма какво да му мисля, в коша отива всичко. Е, понякога ако много се ядосам, че няма кош си хвърлям билета и на земята. :oops:
Аватар
S_Milenska

Мнениеот Rali_hr » 14 Яну 2015, 13:37

Като знам какви са сметищата ни, то май е същото ,като да си хвърлиш боклука на улицата.
Аватар
Rali_hr

Мнениеот Ваня Стойчева » 14 Яну 2015, 17:11

Пенсионерите масово хвърлят боклука си през терасите, ужасна практика! А за тях това е приемливо и съвсем в реда на нещата...
Аватар
Ваня Стойчева

Мнениеот Pipilota » 15 Яну 2015, 11:03

През нашия балкон всичко се изхвърля, факт, особено пенсионерките, изобщо не се съобразяват. Живея на първия етаж и да не ви казвам какво е положението, терасата ми е като кош за боклук. Толкова лие трудно да си изсипеш нещата където им е мястото и после да хвърлиш боклука?
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Следваща

Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси