Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Къде хвърляте боклуците си, я пак помислете?!

27 Окт 2015, 13:31

Ваня Стойчева написа:Пенсионерите масово хвърлят боклука си през терасите, ужасна практика! А за тях това е приемливо и съвсем в реда на нещата...

О да, това си е така. Не мога да им обясня, че това, че не е у вас не означава, че не е мръсно пак и т.н. :roll:

27 Окт 2015, 14:47

Rali_hr написа:
Ваня Стойчева написа:Пенсионерите масово хвърлят боклука си през терасите, ужасна практика! А за тях това е приемливо и съвсем в реда на нещата...

О да, това си е така. Не мога да им обясня, че това, че не е у вас не означава, че не е мръсно пак и т.н. :roll:

Не зная каква е тази българска логика и за това, тези хора разсъждават ли и какво въобще си въобразяват, че правят, много негативно, дори мога да кажа войнствено съм настроена към подобни хора :evil:

27 Окт 2015, 15:18

И аз съм виждала, това е практика, то се изхвърля каквото хванете през прозорци и тераси и никой не се замисля. Но след това точно техните претенции са най-големи..

04 Ное 2015, 12:10

Lollipop написа:И аз съм виждала, това е практика, то се изхвърля каквото хванете през прозорци и тераси и никой не се замисля. Но след това точно техните претенции са най-големи..

Това е положението, всичко ще се оправи след време, като останат само младите хора а тези съсс транните разбирания отидат при Създателя. :mrgreen:

16 Ное 2015, 12:01

Вандали винаги е имало и винаги ще има, колкото и да не искаме да си го признаем, за съжаление положението е такова. Не сме научени и няма да се научим да пазим планетата ни чиста, и така докато не измрем един ден.

16 Ное 2015, 14:28

Rali_hr написа:
Lollipop написа:И аз съм виждала, това е практика, то се изхвърля каквото хванете през прозорци и тераси и никой не се замисля. Но след това точно техните претенции са най-големи..

Това е положението, всичко ще се оправи след време, като останат само младите хора а тези съсс транните разбирания отидат при Създателя. :mrgreen:

Че то доста от младите хора нямат това разбиране, за съжаление, въобще не им пука даже, че са си метнали боклуците където им падне, а и най-малкото - фас през прозореца!
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3