Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
27 Окт 2015, 13:31
Ваня Стойчева написа:Пенсионерите масово хвърлят боклука си през терасите, ужасна практика! А за тях това е приемливо и съвсем в реда на нещата...
О да, това си е така. Не мога да им обясня, че това, че не е у вас не означава, че не е мръсно пак и т.н.
27 Окт 2015, 14:47
Rali_hr написа:Ваня Стойчева написа:Пенсионерите масово хвърлят боклука си през терасите, ужасна практика! А за тях това е приемливо и съвсем в реда на нещата...
О да, това си е така. Не мога да им обясня, че това, че не е у вас не означава, че не е мръсно пак и т.н.

Не зная каква е тази българска логика и за това, тези хора разсъждават ли и какво въобще си въобразяват, че правят, много негативно, дори мога да кажа войнствено съм настроена към подобни хора
27 Окт 2015, 15:18
И аз съм виждала, това е практика, то се изхвърля каквото хванете през прозорци и тераси и никой не се замисля. Но след това точно техните претенции са най-големи..
04 Ное 2015, 12:10
Lollipop написа:И аз съм виждала, това е практика, то се изхвърля каквото хванете през прозорци и тераси и никой не се замисля. Но след това точно техните претенции са най-големи..
Това е положението, всичко ще се оправи след време, като останат само младите хора а тези съсс транните разбирания отидат при Създателя.
16 Ное 2015, 12:01
Вандали винаги е имало и винаги ще има, колкото и да не искаме да си го признаем, за съжаление положението е такова. Не сме научени и няма да се научим да пазим планетата ни чиста, и така докато не измрем един ден.
16 Ное 2015, 14:28
Rali_hr написа:Lollipop написа:И аз съм виждала, това е практика, то се изхвърля каквото хванете през прозорци и тераси и никой не се замисля. Но след това точно техните претенции са най-големи..
Това е положението, всичко ще се оправи след време, като останат само младите хора а тези съсс транните разбирания отидат при Създателя.

Че то доста от младите хора нямат това разбиране, за съжаление, въобще не им пука даже, че са си метнали боклуците където им падне, а и най-малкото - фас през прозореца!