Какво да използвам за бърз растеж на ноктите?

За малките тайни на голямото самочувствие - дайте своето мнение за козметичните продукти.

Re: Какво да използвам за бърз растеж на ноктите?

Мнениеот ssaaff » 29 Юли 2015, 20:23

Lollipop написа:
ssaaff написа:Силно препоръчвам балсама Макси Балм на Биотрейд.Нанасях го 1 месец сутрин и вечер без да слагам никакъв лак и ноктите ми станаха твърди, без да се чупят и пораснаха доста.Изключително е икономично.При редовна употреба стига за 2-3 месеца ,а цената му е изключително ниска.

Супер звучи, моите нокти напоследък започнаха да се цепят, дали ще ми помогне? :roll:

Да,ще помогне.Моите нокти бяха в ужасно състояние и за много кратко време възвърнаха предишния си здрав вид.Може да провериш дали го имат в някоя аптека.Аз като проверявах го нямаха ,но в рамките на 1 работен ден ми го доставиха.Моята братовчедка,която е маникюристка ми го препоръча .Също доста положителни мнения намерих в форумите.За мен направо си е вълшебно това кремче. :D
ssaaff

Мнениеот Mamacita » 30 Юли 2015, 11:25

ssaaff написа:
Lollipop написа:
ssaaff написа:Силно препоръчвам балсама Макси Балм на Биотрейд.Нанасях го 1 месец сутрин и вечер без да слагам никакъв лак и ноктите ми станаха твърди, без да се чупят и пораснаха доста.Изключително е икономично.При редовна употреба стига за 2-3 месеца ,а цената му е изключително ниска.

Супер звучи, моите нокти напоследък започнаха да се цепят, дали ще ми помогне? :roll:

Да,ще помогне.Моите нокти бяха в ужасно състояние и за много кратко време възвърнаха предишния си здрав вид.Може да провериш дали го имат в някоя аптека.Аз като проверявах го нямаха ,но в рамките на 1 работен ден ми го доставиха.Моята братовчедка,която е маникюристка ми го препоръча .Също доста положителни мнения намерих в форумите.За мен направо си е вълшебно това кремче. :D

А ако имаш лак може ли да се нанася върху него, предполагам, че не, защото няма как да проникне, ама моите без лак се чупят много болезнено :|
Mamacita

Мнениеот ssaaff » 30 Юли 2015, 14:46

Ами в момента профилактично го нанасям върху лак веднъж на ден или през ден ,когато се сетя.Но за по-добър ефект е по-добре да се нанася няколко седмици без лак.Оформяш хубаво ноктите и започваш редовно да го използваш.Ще видиш как до една седмица ще усетиш разликата.Просто трябва постоянство.
ssaaff

Мнениеот MGB » 30 Юли 2015, 15:03

Оо най-накрая има и нещо ефикасно, явно :!: Отдавна не съм имала проблеми с ноктите, това лято не зная какво им стана, но постоянно се чупят, сега тъкмо докато стане време за море ще са ми поотраснали :) :) Благодарско, че ни сподели, ssaaff :) А исках да те попитам как действа върху кожичките, понеже моите постоянно растат и ако не ги махам веднъж в седмицата стават ужасни, цепят се и болят :(
MGB

Мнениеот Diyana9797 » 30 Юли 2015, 18:38

Хапчета "Геритамин" те са също и за кожа и коса , освен за нокти :)
Diyana9797

Мнениеот ssaaff » 30 Юли 2015, 18:40

Кожичките стават доста твърди.По принцип мен това ме улеснява ,защото няма нужда да ги избутвам ,а направо ги изрязвам.
ssaaff

Мнениеот belleville » 31 Юли 2015, 11:11

ssaaff написа:Кожичките стават доста твърди.По принцип мен това ме улеснява ,защото няма нужда да ги избутвам ,а направо ги изрязвам.

От самото мазило ли стават по-твърди :shock: странно, обикновено тези хидратиращите действат обратното, понеже моите са доста твърди и няма място за избутване и пак е трудно, защото от друга страна, ако не са накиснати не мога да ги изрежа без да се порежа :(
belleville

Мнениеот ssaaff » 31 Юли 2015, 12:09

belleville написа:
ssaaff написа:Кожичките стават доста твърди.По принцип мен това ме улеснява ,защото няма нужда да ги избутвам ,а направо ги изрязвам.

От самото мазило ли стават по-твърди :shock: странно, обикновено тези хидратиращите действат обратното, понеже моите са доста твърди и няма място за избутване и пак е трудно, защото от друга страна, ако не са накиснати не мога да ги изрежа без да се порежа :(

Ами след 7-10 дена употреба почват да стават твърди,дори няма нужда да ги избутваш.Балсама има антибактериална и противогъбична съставка.Може би затова стават по -твърди,но аз не съм експерт и не мога да го твърдя на 100 %. :D
ssaaff

Мнениеот MerryPop » 31 Юли 2015, 12:34

ssaaff написа:
belleville написа:

Ами след 7-10 дена употреба почват да стават твърди,дори няма нужда да ги избутваш.Балсама има антибактериална и противогъбична съставка.Може би затова стават по -твърди,но аз не съм експерт и не мога да го твърдя на 100 %. :D

Ооо, че това е точно като за мен :) :) Моите нокти след раждането станаха много меки, както и кожичките ми, затова и са постоянно разранени. А дали тези съставки могат да пречат на кърменето, аз вече съм параноясала, предполагам няма да има проблем, но все пак да се допитам :D
MerryPop

Мнениеот Мади Ранчева » 31 Юли 2015, 15:55

Добре е да наблегнеш на витамини, сякаш, мазилата са си мазила, но след раждане си трябва цялостно възстановяване, иначе се съмнявам, че ще е проблем, все пак може да питаш в аптеката, от която го купуваш!
Мади Ранчева

ПредишнаСледваща

Назад към Козметика