31 Юли 2015, 16:18
03 Авг 2015, 16:50
03 Авг 2015, 17:27
29 Сеп 2015, 10:37
29 Сеп 2015, 12:08
Vasya написа:Моята простичка рецепта ще Ви излезе не повече от 5 лева разходи за продукти, които може да ползвате месеци напред.
Започнете всяка вечер мазане с тампонче напоено с йодна тинктура. Оцветяването изчезва напълно до сутринта.Веднъж в деня намазвайте с маслото за нокти на Икаров или пригответе своя смес от масла с полезни вещества. Два пъти в седмицата търкайте ноктите с кора от лимонЗа две седмици ефекта при мен беше поразителен. Бях си правла гел-лак, който беше съсипал плочката и постоянно се нацепваха. Сега мога да се похваля със здрави нокти и хубав маникюр. Дано и при Вас има същия ефект.
15 Окт 2015, 14:20
moni.sparrow написа:Vasya написа:Моята простичка рецепта ще Ви излезе не повече от 5 лева разходи за продукти, които може да ползвате месеци напред.
Започнете всяка вечер мазане с тампонче напоено с йодна тинктура. Оцветяването изчезва напълно до сутринта.Веднъж в деня намазвайте с маслото за нокти на Икаров или пригответе своя смес от масла с полезни вещества. Два пъти в седмицата търкайте ноктите с кора от лимонЗа две седмици ефекта при мен беше поразителен. Бях си правла гел-лак, който беше съсипал плочката и постоянно се нацепваха. Сега мога да се похваля със здрави нокти и хубав маникюр. Дано и при Вас има същия ефект.
Наистина, доста евтино и неангажиращо, а в същото време явно си помага, но каква е ролята на лимона?
15 Окт 2015, 14:37
18 Окт 2015, 16:59