За малките тайни на голямото самочувствие - дайте своето мнение за козметичните продукти.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Какво да използвам за бърз растеж на ноктите?

31 Юли 2015, 16:18

Мисля,че няма противопоказания по време на кърмене,но все пак наистина е по-добре да попиташ в аптеката.Както ти казаха и по-горе е хубаво да наблегнеш на витамините.Най-добрия начин разбира се е здравословната и качествена храна,защото като цяло нашето тяло,нокти ,коса и т.н е отражение на нашия начин на живот.Е все пак никога не е излишно нещо допълнително ,което да ускори процеса. :D Надявам се да ти помогне и на теб.

03 Авг 2015, 16:50

Това наистина си помага много, преди доста време си бях купувала, но го изгубих като се местихме от една в друга квартира и сега чак се сещам, но и на мен много ми помогна :) хубаво, че има кой да напомня :mrgreen:

03 Авг 2015, 17:27

А ако имам хубави и здрави нокти това значи ли, че всичко ми е наред? :mrgreen:

29 Сеп 2015, 10:37

Моята простичка рецепта ще Ви излезе не повече от 5 лева разходи за продукти, които може да ползвате месеци напред.
Започнете всяка вечер мазане с тампонче напоено с йодна тинктура. Оцветяването изчезва напълно до сутринта.Веднъж в деня намазвайте с маслото за нокти на Икаров или пригответе своя смес от масла с полезни вещества. Два пъти в седмицата търкайте ноктите с кора от лимон :P За две седмици ефекта при мен беше поразителен. Бях си правла гел-лак, който беше съсипал плочката и постоянно се нацепваха. Сега мога да се похваля със здрави нокти и хубав маникюр. Дано и при Вас има същия ефект.

29 Сеп 2015, 12:08

Vasya написа:Моята простичка рецепта ще Ви излезе не повече от 5 лева разходи за продукти, които може да ползвате месеци напред.
Започнете всяка вечер мазане с тампонче напоено с йодна тинктура. Оцветяването изчезва напълно до сутринта.Веднъж в деня намазвайте с маслото за нокти на Икаров или пригответе своя смес от масла с полезни вещества. Два пъти в седмицата търкайте ноктите с кора от лимон :P За две седмици ефекта при мен беше поразителен. Бях си правла гел-лак, който беше съсипал плочката и постоянно се нацепваха. Сега мога да се похваля със здрави нокти и хубав маникюр. Дано и при Вас има същия ефект.

Наистина, доста евтино и неангажиращо, а в същото време явно си помага, но каква е ролята на лимона? :roll:

15 Окт 2015, 14:20

moni.sparrow написа:
Vasya написа:Моята простичка рецепта ще Ви излезе не повече от 5 лева разходи за продукти, които може да ползвате месеци напред.

Наистина, доста евтино и неангажиращо, а в същото време явно си помага, но каква е ролята на лимона? :roll:

то е киселина, сигурно ти почиства нокътната полочка, особено ако са ти ронливи, да не се появяват гъбички :) а и нали има витамин ц, сигурно подхранва

15 Окт 2015, 14:37

Ще пробвам, наистина е доста икономично и може д ас еприложи от всеки :)

18 Окт 2015, 16:59

Но като се прави всеки ден все пак йодът не оцветява ли нокътя за постоянно?
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3