Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
31 Мар 2015, 09:29
kauda написа:Примамливо, но неприложимо

У дома телевизора е като член на семейството, как да му затворим устата?

Е, разсърдете му се някой път. Много по-добре и по-уютно става, ще усетите, че се храните по-спокойно и по-здравословно.
01 Апр 2015, 17:31
Това с карането наистина го има
Аз го махам само като си чета вечер книжка, че иначе седя на една и съща страница един час
02 Апр 2015, 08:44
Не мога аз без телевизор, задължително си го пускам, поне да слушам музика, иначе не мога да търпя тишината.
02 Апр 2015, 15:45
Slavena написа:Не мога аз без телевизор, задължително си го пускам, поне да слушам музика, иначе не мога да търпя тишината.
Да, така е като живее човек сам
02 Апр 2015, 16:06
У нас постоянно работи телевизора, дори ме изнервя.

Брат ми не може да диша, ако не е пуснат телевизора, тихо му било!
03 Апр 2015, 14:33
Anka написа:У нас постоянно работи телевизора, дори ме изнервя.

Брат ми не може да диша, ако не е пуснат телевизора, тихо му било!

Ми да

И депресиращо
03 Апр 2015, 15:22
Голяма депресия е без телевизия, но е хубаво да го изключваме, поне докато се храним. Това е супер интимно време, в което може да разкажете за преживяванията от деня.
09 Апр 2015, 16:08
Rali_hr написа:Голяма депресия е без телевизия, но е хубаво да го изключваме, поне докато се храним. Това е супер интимно време, в което може да разкажете за преживяванията от деня.

Когато не живееш сам

Аз му говоря на кучето, но чак пък да му разказвам деня си
09 Апр 2015, 21:16
annamaria написа:Rali_hr написа:Голяма депресия е без телевизия, но е хубаво да го изключваме, поне докато се храним. Това е супер интимно време, в което може да разкажете за преживяванията от деня.

Когато не живееш сам

Аз му говоря на кучето, но чак пък да му разказвам деня си

Е, говори си му на животното, лошо няма! Може пък и да ти отговори ехехех
14 Апр 2015, 15:58
Единият, междудругото сериозно, си е доста разговорлив, но не живее вече при мен