Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Вечери у дома - без телевизор - опитайте и споделете :)

29 Апр 2015, 10:04

annamaria написа:
silver933 написа:всъщност си обяснявам, защо тогава семействата са били многодетни. :mrgreen:

Ахахаха, е това е в десятката :lol: :lol: :lol:
:!: :!: :!: :!: Не бедността в наши дни е проблем да имаме много деца, а голямата ангажираност която имаме ! :)

29 Апр 2015, 14:32

:lol: :lol: :lol: :lol: Значи ... техниката е проблемът на отрицателния прираст на населението!

30 Апр 2015, 12:34

Абсолютно! :mrgreen:
Ако искате да имате повече деца се отървете от техниката. ;)

30 Апр 2015, 13:18

Значи със сегашната ми приятелка ще се осланям на този принцип ;)

07 Май 2015, 16:44

Krum написа:Значи със сегашната ми приятелка ще се осланям на този принцип ;)

Задължително! :) Можеш да кажеш, че са ти спрели тока някоя вечер :)

08 Май 2015, 16:35

тя ще си пусне телефона няма д апомогне :)

14 Май 2015, 15:15

Изгоря ми телевизора и тези дни стоя без телевизор, отдавна не бях прекарвала толкова време на компютъра само за удоволствие. :mrgreen:

17 Май 2015, 11:07

qwerryyy написа:Изгоря ми телевизора и тези дни стоя без телевизор, отдавна не бях прекарвала толкова време на компютъра само за удоволствие. :mrgreen:

Ужасно сме научени, нали? Без някаква техника сякаш не можем! Щом вече и по кафетата с приятели дремем в телефоните, какво може да очакваме повече?!

17 Май 2015, 12:09

Моят модерен телефон се счупи онзи ден и сега нормално ходя на кафе, но само аз. Факт е че сме вманиачени по всякакви техники, не ни остава време да се видим на живо.

21 Май 2015, 14:07

Lisica написа:Моят модерен телефон се счупи онзи ден и сега нормално ходя на кафе, но само аз. Факт е че сме вманиачени по всякакви техники, не ни остава време да се видим на живо.

Ти си на кафе, останалите са в мрежата нали, странното е, че това го правят и хора на моята възраст, което много ме озадачава. :roll:
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10