Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
22 Май 2015, 13:44
Lisica написа:Моят модерен телефон се счупи онзи ден и сега нормално ходя на кафе, но само аз. Факт е че сме вманиачени по всякакви техники, не ни остава време да се видим на живо.
И аз мразя когато приятелите ми са вперили поглед в телефоните си, но това е положението.
25 Май 2015, 16:46
Усещам как вечер телевизията хипнотизира децата, затова вече и все по-рядко пускаме, а ако пуснем, то са музикални канали
25 Май 2015, 17:06
MollyDolly написа:Усещам как вечер телевизията хипнотизира децата, затова вече и все по-рядко пускаме, а ако пуснем, то са музикални канали

И какво правите вместо да глдат телевизия? сякаш навика ги мори..
26 Май 2015, 08:32
Andrey написа:MollyDolly написа:Усещам как вечер телевизията хипнотизира децата, затова вече и все по-рядко пускаме, а ако пуснем, то са музикални канали

И какво правите вместо да глдат телевизия? сякаш навика ги мори..
И аз не мога без телевизия,гледам да ограничавам, но не ми се получава изобщо.
26 Май 2015, 08:54
Имате ли навика вече не може да се избяга от гледането на телевизия, това е истината.
14 Юли 2015, 12:17
Andrey написа:Имате ли навика вече не може да се избяга от гледането на телевизия, това е истината.
И аз съм на това мнение, има ли го навика да се гледа телевизия не може после лесно да се откажем от него.
16 Юли 2015, 13:07
Абе и с телевизор се живее, ама без е по-леко! само че пусти навик няма свикване с това положение!
16 Юли 2015, 16:35
При нас е нон-стоп телевизора пуснат, независимо дали е музикален и детски каналът, винаги бучи нещо, не мога да разбера хората, които въобще не са си купували или са си купили и са оставили да прашасва тази кутия
04 Авг 2015, 10:59
LaCoquine написа:При нас е нон-стоп телевизора пуснат, независимо дали е музикален и детски каналът, винаги бучи нещо, не мога да разбера хората, които въобще не са си купували или са си купили и са оставили да прашасва тази кутия
На кой както му харесва, когато бях по-млада и аз не гледах телевизия, особено когато живеех сама, сега постоянно работи!
04 Авг 2015, 11:18
Аз пък точно защото съм сам у нас не спирам телевизора, все намирам какво да гледам и да се разсейвам иначе тази тишина може да ме побърка. За радост напоследък все по-рядко ми се налага да пускам телевизора.