Вечери у дома - без телевизор - опитайте и споделете :)

Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.

Re: Вечери у дома - без телевизор - опитайте и споделете :)

Мнениеот Mon_ton » 04 Авг 2015, 12:43

Намалили сме максимално гледането на тв у нас, надявам се когато се роди малката да спрем напълно да гледаме тв, не искам да я облъчвам от малка!
Аватар
Mon_ton

Мнениеот Elica » 04 Авг 2015, 13:44

Mon_ton написа:Намалили сме максимално гледането на тв у нас, надявам се когато се роди малката да спрем напълно да гледаме тв, не искам да я облъчвам от малка!

Добре сте решили, но дали наистина ще се справите? май не ми се вярва! :mrgreen:
Аватар
Elica

Мнениеот Slavena » 04 Авг 2015, 14:32

Аз не мога без телевизор, на кой може да му пречи, като не искаш да гледаш лоши новини си пускаш някой канал в който има филми и готово. Аз все гледам Диема Фемили.
Slavena

Мнениеот eminemfen » 04 Авг 2015, 18:19

Аз негледам телевизия. Гледам изтеглени сериали и филми от торентите на телевизор. Гледам ги, когато имам време и когато реша.
eminemfen

Мнениеот Pipilota » 05 Авг 2015, 06:09

eminemfen написа:Аз негледам телевизия. Гледам изтеглени сериали и филми от торентите на телевизор. Гледам ги, когато имам време и когато реша.

Да, филмите са едно, но повечето гледаме телевизия, колкото да има фон в къщата и да се дърдори нещо там. :mrgreen: Малкия по едно време се беше научил да яде само докато гледа анимация и после отказваше да се храни, докато не му се пусне желаното детско! :evil:
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Мнениеот Lilly_milly » 05 Авг 2015, 09:56

Ние по тази причина не можем без музика, постоянно, не остава никога тихо, освен когато си лягаме, но още със ставането пускаме, съседите скоро не са се оплаквали, но в повечето квартири не се кефят много :|
Lilly_milly

Мнениеот qwerryyy » 05 Авг 2015, 10:46

Аз не мога със ставанет да си пусна музика, пускам телевизора и гледам от тея сутришните предавания, иначе няма от къде да се информирам какво се случва. Не обичам да гледам новини по 10 пъти наден.
Аватар
qwerryyy

Мнениеот kalinka-kuku » 05 Авг 2015, 11:45

Че се живее, живее се - скоро си купих нов телевизор от тези модерните и той взе, че нещо сдаде багажа набързо, та се наложи да свиквам с липсата на телевизор, но се наситих на компютъра ми. :mrgreen:
Аватар
kalinka-kuku

Мнениеот Lisica » 29 Сеп 2015, 15:44

Лятото по ми се живее без телевизор, но зимата ми е трудно, сега и с толкова реалити програми направо не мога да се запра :mrgreen:
Аватар
Lisica

Мнениеот Pipilota » 20 Яну 2017, 17:26

Ако нямам гости мога да се прежаля да съм без телевизия, но ако намине някой роднина предпочитам да шуми там, за да не им слушам глупостите. :mrgreen:
kukuvicac
Аватар
Pipilota

ПредишнаСледваща

Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси