Театри, оперети, мюзикъли за деца, но къде?

Споделеното удоволствие - двойно удоволствие. Кулинарни постижения. шивашки талант, градинарски тайни и всичко, с което запълвате свободното си време.

Re: Театри, оперети, мюзикъли за деца, но къде?

Мнениеот Ваня Стойчева » 16 Яну 2015, 17:32

Май тази възможност за никъде я няма ми се струва, само куклен театър, а когато станат в 5-6 клас вече могат да ходят на театър, особено на комедии, много се харесва на децата :)
Аватар
Ваня Стойчева

Мнениеот Lili_pili » 16 Яну 2015, 18:16

Malina написа:
Krum написа:за най-малките зрители само куклен театър, не мисля, че има театър за възраст. преди да станат на 10..

На куклен театър също не е зле, сега ходих на едно представление по Коледа обаче и бях разочарована. Актьорите се виждат, слаба игра, не ми хареса. :x

Е ти пък, това звучи кофти , децата сигурно забелязват. :roll:
Когато едно нещо се случи един път, не е задължително да се повтори, но случи ли се два пъти, то със сигурност ще има и трети път.
Аватар
Lili_pili

Мнениеот Pipilota » 19 Яну 2015, 16:48

Най-малките само на куклен театър, но те друг вид театър не могат да разберат, когато мине време и станат на 10-тина години могат да тръгнат и по драматични театри :)
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Мнениеот maminka » 19 Яну 2015, 19:40

Моите деца вече ги водих на драматичен театър, играеше се комедия, в първи клас са и бяха много впечатлени, много им хареса, според мен си е индивидуално всичко
maminka

Мнениеот Kaya » 20 Яну 2015, 11:03

maminka написа:Моите деца вече ги водих на драматичен театър, играеше се комедия, в първи клас са и бяха много впечатлени, много им хареса, според мен си е индивидуално всичко

В първи клас пак по бива, но много зависи и хумора в комедията какъв ще бъде :)
Ако си знаете цената, значи се е налагало да я казвате на някого.
Аватар
Kaya

Мнениеот Rali_hr » 12 Юни 2015, 11:02

В София знам, че има и опера и театър за най-малките, по останалите градове евентуално има куклен театър и това е.
Аватар
Rali_hr

Предишна

Назад към Хоби и развлечения