За малолетните майки и татковци

Как възпитаваме детето си, грижи за физическото и душевното му развитие, съвети

Re: За малолетните майки и татковци

Мнениеот Pipilota » 13 Юли 2015, 10:35

Според мен, ако не броим ромите, при които е по-скоро въпрос на манталитет и традиции и простотия разбира се, то при българите е фактора "на мен тва не може да ми се случи" :lol:
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Мнениеот klara » 03 Фев 2016, 16:21

Хайде да не се вторачваме само в циганките или българките. Не е нормално да раждаш на 11 или 12, но в супер развити страни като Северна Америка, Великобритания и т.н. това също е сериозен проблем. Там 16-годишни момичета раждат на поразия. Аз лично не мога да си го обясня при цялата тази информираност.
klara

Мнениеот Lili_pili » 03 Фев 2016, 16:38

klara написа:Хайде да не се вторачваме само в циганките или българките. Не е нормално да раждаш на 11 или 12, но в супер развити страни като Северна Америка, Великобритания и т.н. това също е сериозен проблем. Там 16-годишни момичета раждат на поразия. Аз лично не мога да си го обясня при цялата тази информираност.

Е в България раждат на тази възраст главно цигани, така че как да не се вторачваме, тук големите хора не раждат защото им е непосилно, а какво остава за деца! Рядкост са случаи на родило българче, ама при ромите е ежедневие!
Когато едно нещо се случи един път, не е задължително да се повтори, но случи ли се два пъти, то със сигурност ще има и трети път.
Аватар
Lili_pili

Предишна

Назад към Възпитание, грижа и съвети