Как възпитаваме детето си, грижи за физическото и душевното му развитие, съвети
Правила на форума
Добави отговор

Re: Бабините деветини, които майките още спазват!

06 Апр 2016, 08:55

Аз също правя някои компреси, разбира се. ;) На тях модата им не е минала. И с ракия правя. и с мед правя. :mrgreen: Изобщо пада едно голямо мариноване из нас, но ефектите са неоспорими.

06 Апр 2016, 12:56

Аз още си спазвам топенето на краката в гореща вода и морска сол, ако съм понастинала :grin: .

12 Май 2016, 11:27

На мен "любим" съвет ми е опъването на пениса на децата, ходенето по лекари, да пусне кръв, да му таковат майката и после да не може да ходи до тоалетната. Абсолютна глупост, която много лекари отричат, но за съжаление има тъпанари, които се връзват на това.

13 Май 2016, 08:51

Andrey написа:На мен "любим" съвет ми е опъването на пениса на децата, ходенето по лекари, да пусне кръв, да му таковат майката и после да не може да ходи до тоалетната. Абсолютна глупост, която много лекари отричат, но за съжаление има тъпанари, които се връзват на това.

Начиии... думи нямам за това. :mrgreen: По-голям процент от децата после страдат от това, че на по-голяма възраст "е затворен", обратното на отворен. Сами си решават проблема като пораснат и започнат да гледат филмите за големи момичета и момчета. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

13 Май 2016, 10:12

Миенето на очите да не би някой да е урочасал детето още се прави. Някои наистина вярват в това нещо.

13 Май 2016, 10:57

roksana написа:Миенето на очите да не би някой да е урочасал детето още се прави. Някои наистина вярват в това нещо.

Да, майка ми миеше очите на брат ми през метла. Имам позната, която всеки ден звъни на някаква бабичка да бае на детето ѝ. Веднъж срещу нас на пейката стоеше някаква жена и тя се обади на майка си, да ѝ бае, защото оная много ги гледала...

16 Май 2016, 12:20

И като ги гледа какво? Повече е внушението, отколкото наистина да става урочасване. Как разбираш, че са те урочасали теб или детето ти?
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5