Ваксини и имунизационен календар, лекарства и добавки, козметика, симптоми и здравни проблеми, посещение при лекар
Правила на форума
Добави отговор

Re: Полезни или вредни са коланите за прохождане?

10 Юни 2016, 15:46

Anka написа:Познато бебе прохождаше около 6м. с колани и не знам към днешна дата дали е проходило... ако беше без колани, отдавна щеше да тича. :roll:
Да време си отнема прохождането така, ама пък от друга старна, щом се налага - се налага.

13 Юни 2016, 10:48

Не е ли силно казано вредни? Преценяваш дали да го ползваш или не, не ми се струва чак толкова определящо наличието или не на колана за начина, по който прохожда детето.

13 Юни 2016, 13:05

zheleva212 написа:Не е ли силно казано вредни? Преценяваш дали да го ползваш или не, не ми се струва чак толкова определящо наличието или не на колана за начина, по който прохожда детето.

Май си много права, просто е решение, което всеки родител взема според себе си и своето светоусещане. ;) На едни им харесва, на други - не.

13 Юни 2016, 13:21

Няма нищо по-полезно от това естествено и според собствените си възможности да се развива здравето на детето и т.н. :) Въпросът е, че не винаги се получава.

15 Юни 2016, 17:25

Естествено и когато си му е времето- това е най-доброто. Сега търсим в тия помощни предмети едва ли не те да ни свършат работата.

16 Юни 2016, 08:47

Всичко е измислено за облекчение на жените, друг въпрос е до колко е полезно за детето и добре да се използва толкова често. Разбира се естествено да се случват нещата е най-добре, ако може и по учебник, още по-хубаво. :mrgreen:

16 Юни 2016, 09:10

Някои майки си гледат децата по учебник и малко като има отклонение, откачат и мислят, че или не правят нещата както трябва, или му има нещо на детето :mrgreen: .

16 Юни 2016, 11:52

pravilno написа:Някои майки си гледат децата по учебник и малко като има отклонение, откачат и мислят, че или не правят нещата както трябва, или му има нещо на детето :mrgreen: .

Не са малко, сегашните майки , без да целя да ги обиждам, наистина са се побъркали. Всичко трябва да им е био, да им е еко, да се случва естествено и т.н. ;) Просто е абсурдно, за тях всичко е опасно и вредно.

26 Яну 2017, 16:12

Не използвах нищо за прохождането на дъщеря ми, то все навън по полянки и тя сама сякаш се научи, за ръчичка, малко по малко почна и прпоходи нормално на година и 2 месеца без никаква помощ ходеше.

26 Яну 2017, 22:56

Защо да е вреден коланът? Просто едно подкрепящо средство, нищо повече.
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3