Bass написа:Значи тайната е в увиването. В колкото по-стегнати дрехи се набухаш, толкова по-стегнато! Ако ще и 200кг. отгоре да имаш!
Pipilota написа:Bass написа:Значи тайната е в увиването. В колкото по-стегнати дрехи се набухаш, толкова по-стегнато! Ако ще и 200кг. отгоре да имаш!
И аз съм си го мислила, ако се пристегнеш - ще станат нещата!![]()
![]()
![]()
Винаги може да се мумифицира и 100 кг. телце.
Lollipop написа:Много си прав, че родителите сме тези, които правим децата си .. таркалящи се.Но заблудата, че си дебел, ама си си тамън ми идва в повече. Разбира се, освен ако момичето не се занимава с някакъв силов спорт и не прилича на Станка Златева, то не виждам кое може да не ѝ е проблем.
(Много сложно изречение написах)
Bass написа:Е, не, в случая си говорим за неосъзнати дебелани (без да звучи нападателно, има си и такива хора). Нездравословното тегло и диабет може да отключи, и още милион ядове. Яжте си както трябва, ходете на спорт някакъв 2-3 пъти в седмицата и ви е чиста работата!
Може да си сигурен, че спортът не пречи и на осъзнатите дебеланковци.Bass написа:Е, не, в случая си говорим за неосъзнати дебелани (без да звучи нападателно, има си и такива хора). Нездравословното тегло и диабет може да отключи, и още милион ядове. Яжте си както трябва, ходете на спорт някакъв 2-3 пъти в седмицата и ви е чиста работата!
Pipilota написа:Може да си сигурен, че спортът не пречи и на осъзнатите дебеланковци.Bass написа:Е, не, в случая си говорим за неосъзнати дебелани (без да звучи нападателно, има си и такива хора). Нездравословното тегло и диабет може да отключи, и още милион ядове. Яжте си както трябва, ходете на спорт някакъв 2-3 пъти в седмицата и ви е чиста работата!Важното е друго, дето му се вика воля - нещото, което обикновено ми липсва много.
Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта