Имам 30 килограма отгоре, но съм стегната?!

Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.

Re: Имам 30 килограма отгоре, но съм стегната?!

Мнениеот Kremiliya » 24 Апр 2015, 14:48

Колкото повече си гледам моите 30кг отгоре се чудя, колко по-стегната мога да стана, че да изглеждам И аз така? :mrgreen: :lol: :lol: :lol:
Аватар
Kremiliya

Мнениеот Bass » 24 Апр 2015, 17:48

Значи тайната е в увиването. В колкото по-стегнати дрехи се набухаш, толкова по-стегнато! Ако ще и 200кг. отгоре да имаш! :D
Аватар
Bass

Мнениеот Pipilota » 27 Апр 2015, 10:24

Bass написа:Значи тайната е в увиването. В колкото по-стегнати дрехи се набухаш, толкова по-стегнато! Ако ще и 200кг. отгоре да имаш! :D

И аз съм си го мислила, ако се пристегнеш - ще станат нещата! :lol: :lol: :lol: :lol: Винаги може да се мумифицира и 100 кг. телце. :mrgreen:
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Мнениеот Bass » 27 Апр 2015, 10:58

Pipilota написа:
Bass написа:Значи тайната е в увиването. В колкото по-стегнати дрехи се набухаш, толкова по-стегнато! Ако ще и 200кг. отгоре да имаш! :D

И аз съм си го мислила, ако се пристегнеш - ще станат нещата! :lol: :lol: :lol: :lol: Винаги може да се мумифицира и 100 кг. телце. :mrgreen:

Абе, ние се шегуваме, ама има и хора, дето си тънат в заблуда, че 30-те им илзишни килограма са ок. Трябва в даскало да вкарат образователен час по здравословно хранене, а не да си мислят, че с 30-тина минути тичане децата ще се научат как да се грижат за телата си. То е ясно, че на родителите им е през... пазарските колички, пълни с чипсове
Аватар
Bass

Мнениеот Lollipop » 27 Апр 2015, 11:20

Много си прав, че родителите сме тези, които правим децата си .. таркалящи се. :roll: Но заблудата, че си дебел, ама си си тамън ми идва в повече. Разбира се, освен ако момичето не се занимава с някакъв силов спорт и не прилича на Станка Златева, то не виждам кое може да не ѝ е проблем. :roll: (Много сложно изречение написах) :mrgreen:
Аватар
Lollipop

Мнениеот Pipilota » 27 Апр 2015, 11:30

Lollipop написа:Много си прав, че родителите сме тези, които правим децата си .. таркалящи се. :roll: Но заблудата, че си дебел, ама си си тамън ми идва в повече. Разбира се, освен ако момичето не се занимава с някакъв силов спорт и не прилича на Станка Златева, то не виждам кое може да не ѝ е проблем. :roll: (Много сложно изречение написах) :mrgreen:

Станка е супер! И аз бих оправдала подобно твърдение, само от човек, който спортува, иначе ми звучи малко... олиг... :roll: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Мнениеот Bass » 27 Апр 2015, 17:10

Е, не, в случая си говорим за неосъзнати дебелани (без да звучи нападателно, има си и такива хора). Нездравословното тегло и диабет може да отключи, и още милион ядове. Яжте си както трябва, ходете на спорт някакъв 2-3 пъти в седмицата и ви е чиста работата!
Аватар
Bass

Мнениеот rabotnata pchela » 27 Апр 2015, 20:32

Bass написа:Е, не, в случая си говорим за неосъзнати дебелани (без да звучи нападателно, има си и такива хора). Нездравословното тегло и диабет може да отключи, и още милион ядове. Яжте си както трябва, ходете на спорт някакъв 2-3 пъти в седмицата и ви е чиста работата!

неосъзнати дебелани! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот Pipilota » 28 Апр 2015, 06:34

Bass написа:Е, не, в случая си говорим за неосъзнати дебелани (без да звучи нападателно, има си и такива хора). Нездравословното тегло и диабет може да отключи, и още милион ядове. Яжте си както трябва, ходете на спорт някакъв 2-3 пъти в седмицата и ви е чиста работата!
Може да си сигурен, че спортът не пречи и на осъзнатите дебеланковци. :) Важното е друго, дето му се вика воля - нещото, което обикновено ми липсва много. :mrgreen:
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Мнениеот Bass » 28 Апр 2015, 10:00

Pipilota написа:
Може да си сигурен, че спортът не пречи и на осъзнатите дебеланковци. :) Важното е друго, дето му се вика воля - нещото, което обикновено ми липсва много. :mrgreen:

Волята я няма на витрината с тортите, така е :mrgreen:
Аватар
Bass

ПредишнаСледваща

Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси