Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
05 Авг 2015, 11:25
Bass написа:dinkog написа:Стига де, ако девойката спортува активно, защо да не е с 30кг повече от останалите жени и в пъти по-напомпена от тях?
Ти женски Хълк виждал ли си?

не съм, ама нали вярвам все в доброто и тук търся лъч надежда и светлина!
05 Авг 2015, 12:12

Работата е там, че ние не знаем колко е отгоре, за нея нормално може да е дабъде и 70кг и сега е да 100, ама стегната! Просто набита сланина!
14 Авг 2015, 14:43
Баси, на тая жега не знам как може да си 30 кила по-тлъста, да си стегната и да си жива едновременно!
14 Авг 2015, 15:44
Bass написа:Баси, на тая жега не знам как може да си 30 кила по-тлъста, да си стегната и да си жива едновременно!
Еее ти пък! Не бъди толкова лош, дебелите също имат право на живот, па макар и стегнат!
17 Авг 2015, 12:51
rabotnata pchela написа:Bass написа:Баси, на тая жега не знам как може да си 30 кила по-тлъста, да си стегната и да си жива едновременно!
Еее ти пък! Не бъди толкова лош, дебелите също имат право на живот, па макар и стегнат!

Абе не е работата в килограмите, а в самочувствието, тука май не става въпрос за това как изглежда самия човек, а по-скоро какви глупости му се въртят в главата или това изказване си е чисто избиване на комплекси, какво мислите?
18 Авг 2015, 14:37
Съгласна съм, че в повечето случаи става въпрос за изградена погрешна представа за света и начина, по който изглежда той, съответно ти в него
19 Авг 2015, 09:32
Аз не знам какви са и предсавите, които са грешни, за теб може да е нормално всички да са по 40 кг, жените а мъжете по 70 и това да е идеалнта им визия, като духне вятър да се местят.
19 Авг 2015, 11:04
Pipilota написа:Аз не знам какви са и предсавите, които са грешни, за теб може да е нормално всички да са по 40 кг, жените а мъжете по 70 и това да е идеалнта им визия, като духне вятър да се местят.

Ами представи си нейната представа, свят, в който децата се раждат по 10 килограма и на 18 години са по 130, същото е, никой не говори за крайности.
25 Авг 2015, 12:43
Всеки си има своите възприятия за красота и красиво, не е редно да се бъркаме, още по-малко да съдим, единственото опасно и то отново за по-пищните хора е заплахата от разни заболявания
01 Сеп 2015, 16:28
То моето беше по-скоро възмущение към жегата.