Какво да предприема при първи симптоми на цистит?

Тайни семейни рецепти за здраве и красота - как да бъдем в полза на другите.

Re: Какво да предприема при първи симптоми на цистит?

Мнениеот qwerryyy » 17 Юни 2015, 09:54

Разбрах скоро, че не трябва да се пие вода от чешмата, а само минерална или изворна, такава с варовик пречи на оздравяването.
Аватар
qwerryyy

Мнениеот Pipilota » 27 Юни 2015, 10:11

qwerryyy написа:Разбрах скоро, че не трябва да се пие вода от чешмата, а само минерална или изворна, такава с варовик пречи на оздравяването.

Това не го знаех, че задължително трябва да е минерална и аз ще пия все такава. ;)
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Мнениеот Jully » 30 Юни 2015, 16:37

Спасението е в многото течности, било то и течна храна, никакви тежки неща, много вода и чай!
Аватар
Jully

Мнениеот Mon_ton » 14 Юли 2015, 11:13

Jully написа:Спасението е в многото течности, било то и течна храна, никакви тежки неща, много вода и чай!
Най-вече много вода! :) И все пак лекарствата са си от значение. Червена боровинка и мечо грозде също :)
Аватар
Mon_ton

Мнениеот Lili_pili » 14 Юли 2015, 12:15

Освен и профилактично да се пият тези чайове друго не знам, който е имал веднъж цистит ще има и пак, за съжаление.
Когато едно нещо се случи един път, не е задължително да се повтори, но случи ли се два пъти, то със сигурност ще има и трети път.
Аватар
Lili_pili

Мнениеот qwerryyy » 16 Юли 2015, 13:33

Pipilota написа:
qwerryyy написа:Разбрах скоро, че не трябва да се пие вода от чешмата, а само минерална или изворна, такава с варовик пречи на оздравяването.

Това не го знаех, че задължително трябва да е минерална и аз ще пия все такава. ;)

:) Да най-добре, аз си мислих че е случайност или по-скоро глезотия,но си е било факт, че трябва да е минерална!
Аватар
qwerryyy

Мнениеот BeenieGal » 17 Юли 2015, 11:43

qwerryyy написа:
Pipilota написа:

:) Да най-добре, аз си мислих че е случайност или по-скоро глезотия,но си е било факт, че трябва да е минерална!

Но е добре да се сменя с изворна, то мисля, че пак ще е по-добре от това да пиеш чешмяна :idea:
Аватар
BeenieGal

Мнениеот nushi.kisyova » 17 Юли 2015, 15:38

Според мен е добре да се започне с доброто, а не да си купуваш антибиотик, т.е. да пиеш мноого големи количества вода, да хапваш боровинки, да пиеш чай от коса на царевица и такива, които знаеш, че наистина биха ти помогнали, а ако до няколко дни от отшуми, то тогава да се втурваш при лекар :idea:
nushi.kisyova

Мнениеот qwerryyy » 04 Сеп 2015, 13:10

Профикалтиката също е добро нещо, пийте повече вода ;)
Аватар
qwerryyy

Мнениеот Jully » 24 Сеп 2015, 12:25

Mon_ton написа:
Jully написа:Спасението е в многото течности, било то и течна храна, никакви тежки неща, много вода и чай!
Най-вече много вода! :) И все пак лекарствата са си от значение. Червена боровинка и мечо грозде също :)

Да, аз си хапвам и си правя чай,както о тлистата, така и си накисвам самия плод. :)
Аватар
Jully

ПредишнаСледваща

Назад към Домашен лекар