qwerryyy написа:Разбрах скоро, че не трябва да се пие вода от чешмата, а само минерална или изворна, такава с варовик пречи на оздравяването.
Най-вече много вода!Jully написа:Спасението е в многото течности, било то и течна храна, никакви тежки неща, много вода и чай!
Pipilota написа:qwerryyy написа:Разбрах скоро, че не трябва да се пие вода от чешмата, а само минерална или изворна, такава с варовик пречи на оздравяването.
Това не го знаех, че задължително трябва да е минерална и аз ще пия все такава.
qwerryyy написа:Pipilota написа:qwerryyy написа:Разбрах скоро, че не трябва да се пие вода от чешмата, а само минерална или изворна, такава с варовик пречи на оздравяването.
Това не го знаех, че задължително трябва да е минерална и аз ще пия все такава.Да най-добре, аз си мислих че е случайност или по-скоро глезотия,но си е било факт, че трябва да е минерална!
Mon_ton написа:Най-вече много вода!Jully написа:Спасението е в многото течности, било то и течна храна, никакви тежки неща, много вода и чай!И все пак лекарствата са си от значение. Червена боровинка и мечо грозде също
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта