Полезни съвети и практични идеи за дома и градината
06 Окт 2016, 09:52
Има тел за почистване на тефлон, която успешно може да използвате, аз имам и позлвам вече години наред. :)
06 Окт 2016, 10:34
Сега всякакви препарати и пособия за почистване на какво ли не има. Не е като преди години да се чуди човек как и с какво да търка и чисти

.
06 Окт 2016, 12:08
Успя ли да почистиш и с какво?
06 Окт 2016, 12:13
Alex_mor написа:Има тел за почистване на тефлон, която успешно може да използвате, аз имам и позлвам вече години наред. :)
ама пак си е тел, знам че ФИНО имат такива, обаче -пак ми се вижда опасничко да се търка по тефлона, а за него е много важно да е напълно здрав, за да бъде безопасен за здравето.
10 Окт 2016, 15:29
Сода и оцет си остава най-добрия вариант, също и да се натърка с лимон, като цяло ей тея домашни киселини,които ги има във всяка кухня са много добри за почистване. Всяккави препарати развалят емайла и рано или късно се прецакват.
10 Окт 2016, 16:11
Lisica написа:Alex_mor написа:Има тел за почистване на тефлон, която успешно може да използвате, аз имам и позлвам вече години наред. :)
ама пак си е тел, знам че ФИНО имат такива, обаче -пак ми се вижда опасничко да се търка по тефлона, а за него е много важно да е напълно здрав, за да бъде безопасен за здравето.
Значи и при най-дребната драскотина трябва да изхвърлям тефлоновия тиган? ТО няма да сподделея тогава на тигани. Дори и да не го почиствам с тел, винаги се намира нещо, което да му наруши тефлона.
08 Ное 2016, 11:27
Е ти малка сладурано, кога готвиш с тигани.. не си ли твърде малка?
08 Ное 2016, 12:42
S_Milenska написа:Е ти малка сладурано, кога готвиш с тигани.. не си ли твърде малка?
На 18 съм, тъкмо време да подхващам тиганите

.
04 Дек 2016, 17:50
Време ти е

. Ако питаш някоя баба, сигурно ще ти каже, че си закъсняла
05 Дек 2016, 13:08
anetageorgieva написа:Време ти е

. Ако питаш някоя баба, сигурно ще ти каже, че си закъсняла

О, да, за бабите не е шега работа, при тях колкото по-рано, толкова по-добре.