Snejna написа:Ще ви помогне да успокоите нервите си със сигурност
Alex_mor написа:Йогата е полезна за секса си мисля, представи си само какво е да си с някоя гъвкава мацка, какъв по-голям стимул за жените да започнат да се занимавт с йога от това?
Yunona написа:За мен най-значимата полза от йога е на физическо ниво - отпуска схващанията и напрежението от дългия ден в офиса пред компютъра. Релаксира врата, гърба, кръста, крайниците. Повишава гъвкавостта, което е важно, ако често правим силови тренировки. И да - успокоява и умиротворява ума. Чувствам се страхотно след 30-60 минути насаме с йога
Pipilota написа:Да, звучи много добре, но 60 минути няма кой да ме остави да търся душевния си мир.
А правиш ли загрявка или започваш направо упражненията?
Yunona написа:Pipilota написа:Да, звучи много добре, но 60 минути няма кой да ме остави да търся душевния си мир.
А правиш ли загрявка или започваш направо упражненията?
Е, 60 минути са лукс, достъпен само през уикенда. Сега ми е лесно, а преди години, за да отделя повечко време за спорт, просто изпращах децата с татко си на разходка и готовоПосле пък аз ги занимавам, за да си свърши и той нещо. През седмицата минавах с по 20-30 минутни интензивни тренировки. Йогата дойде по-късно в живота ми.
Не загрявам, защото правя тренировки онлайн и те са си цялостни - от загряването до релаксацията. Абонирана съм в един сайт, който предлага огромен избор от тренировки - различни по продължителност (от 10 до 90 мин.), стил йога, учителя (има много), степен на трудност, фокус (върху определена част на тялото) и много други.
Но загряването е задължително - 3 до 5 цикъла "Поздрав към слънцето" е напълно достатъчно да раздвижи тялото
moni.sparrow написа:М това звучи доста интересно, все пак и аз не мога да си отделя едно определено време само за йога и да ходя два или три пъти в седмицата, така че удобно ли е да ми пуснеш линка на този сайт, с който правиш ти йога, а и другото, което исках да попитам е дали е възможно с контузии да се прави йога, без да се натоварва прекалено крака, за конкретния случай става дума
Назад към Фитнес и кардио активност
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта