Бягане, упражнения у дома, поддържане на формата, аеробика, плуване, кардио тренировки, други спортове
19 Авг 2015, 13:43
Yunona написа:moni.sparrow написа:М това звучи доста интересно, все пак и аз не мога да си отделя едно определено време само за йога и да ходя два или три пъти в седмицата, така че удобно ли е да ми пуснеш линка на този сайт, с който правиш ти йога, а и другото, което исках да попитам е дали е възможно с контузии да се прави йога, без да се натоварва прекалено крака, за конкретния случай става дума

Moni, за крака не мога да дам съвет, не зная за ккава контузия става дума. Най-добре ще каже лекарят

Иначе има безброй варианти за трениране на йога с контузии, даже йога се ползва за възстановяване след контузия. Има упражнения и цели сесии, в които не се натоварва определена част от тялото.
Изпратих ти ЛС с инфо за сайта, не зная дали е позволено да се пускат линкове тук

Много ти благодаря, Yunona

а аз при лекари не ходя за такива дреболии, но определено ще опитам с йога, а и това че са разделени по този начин нещата прави този сайт още по-полезен
09 Сеп 2015, 17:06
Дреолии ама може и да стане зле, йогата обаче наистина ще ти помогне да си стъпиш на краката и да се попарвиш тук таме, стига да правиш упражненията правилно, затова е по-добре според мен да се запишеш на някой йога курс. :
10 Сеп 2015, 16:41
Alex_mor написа:Дреолии ама може и да стане зле, йогата обаче наистина ще ти помогне да си стъпиш на краката и да се попарвиш тук таме, стига да правиш упражненията правилно, затова е по-добре според мен да се запишеш на някой йога курс. :
А и в група определено по-лесно стават нещата си мисля аз!
11 Сеп 2015, 12:03
Мисля сега след раждането да се запиша на йога, имам дена позната ходи и е доволна, ще ходим заедно
03 Ное 2015, 13:32
не виждам с какво може да навреди йогата, страхотни упражнения и много лесни.
04 Ное 2015, 19:05
S_Milenska написа:не виждам с какво може да навреди йогата, страхотни упражнения и много лесни.

О, йогата може много сериозно да навреди. Не всички асани са лесни и когато не си прецениш възможностите, може да се стигне до сериозни контузии.
Също така има асани и цели практики, които следва да се избягват в определени моменти от живота, както и такива, които биха задълбочили съществуващ проблем.
05 Ное 2015, 11:43
Аз знам от моя приятелка, която активно се занимава с йога, че усетиш ли болка - не го правиш. Упражненията трябва да се правят леко и хармонично. Всичко идва с времето, в началото се почва по-просто, после става по-сложното.
06 Ное 2015, 17:40
Йогата наистина е духовно изживяване и който я практикува определено няма да си навреди по никакъв начин.
06 Ное 2015, 17:49
qwerryyy написа:Йогата наистина е духовно изживяване и който я практикува определено няма да си навреди по никакъв начин.
Това ми звучи като описание на ракия, честно!
09 Ное 2015, 15:00
Локумът написа:qwerryyy написа:Йогата наистина е духовно изживяване и който я практикува определено няма да си навреди по никакъв начин.
Това ми звучи като описание на ракия, честно!

Изживяанията могат и да са близки Локуме, някои предпочитат ракията, а други си падат повече по йога заниманията. Важното е като цяло да се преповдига духа.