Какво символизира червеният конец

Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.

Re: Какво символизира червеният конец

Мнениеот mix_twix » 08 Дек 2015, 17:36

qwerryyy написа:Аз имам червен конец, дава ми сигурност и спокойствие, вярвам че ме предпазва от всичко лошо.

Щом те кефи - носи си. Онзи ден видях и една кола с червен конец на външното огледало. :mrgreen: :banghead:
Аватар
mix_twix

Мнениеот rabotnata pchela » 09 Дек 2015, 11:59

mix_twix написа:
qwerryyy написа:Аз имам червен конец, дава ми сигурност и спокойствие, вярвам че ме предпазва от всичко лошо.

Щом те кефи - носи си. Онзи ден видях и една кола с червен конец на външното огледало. :mrgreen: :banghead:

Върховно просто... :lol: Червен конец на кола. Ами кой както му харесва прав си, аз не робувам на това носене на конци.
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот mimeto90 » 09 Дек 2015, 14:06

rabotnata pchela написа:
mix_twix написа:Щом те кефи - носи си. Онзи ден видях и една кола с червен конец на външното огледало. :mrgreen: :banghead:

Върховно просто... :lol: Червен конец на кола. Ами кой както му харесва прав си, аз не робувам на това носене на конци.

Много хора гледам закичени с конци, ама реално не виждам ако сам не може да си създадеш философията и да си изградиш защитата, как някой друг би могъл да го стори :roll:
mimeto90

Мнениеот S_Milenska » 16 Дек 2015, 13:36

Някои го приемат като защита и лошо няма, не може вечно да се оценяват хората и да им се правят забележки, след като така им харесва - значи няма нищо лошо в това. ;)
Аватар
S_Milenska

Мнениеот Kremiliya » 07 Яну 2016, 16:40

S_Milenska написа:Някои го приемат като защита и лошо няма, не може вечно да се оценяват хората и да им се правят забележки, след като така им харесва - значи няма нищо лошо в това. ;)

Най-малкото е като нжуда да го имаш ти или да го сложиш на детето си, наистина няма лошо, всеки си възприема по различен начин света и да съдим другия е тъпо. :)
Аватар
Kremiliya

Предишна

Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси