За малките тайни на голямото самочувствие - дайте своето мнение за козметичните продукти.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Какъв шампоан използате и какви продукти за много суха к

28 Май 2014, 12:28

s_ivelina написа:Здравейте някой да сподели тук какви продукти и шампоани използвате!Благодаря!

моята коса и ужасно суха,трудно се разресва,постоянно използвам шампоани за суха коса.какво ли не..няма спасение..сутрин като стана я третирам с какво ли не..и до обяд същата работа..заплетена суха,леко омазнена корените,трудно я разресвам..споделете ако имате такъв проблем.. :roll:

28 Май 2014, 13:35

Абсолютно същата работа, като включиш приказката, че е и тънка и ме е страх да дърпам много, защото след една седмица ще толкова накъсана, чее :oops: :oops:
и аз съм използвала много и различни продукти - ефект голяма и кръгла 0 :( Мисля, че разковничето е да се спре с боядисването, ако е възможно, понеже моята от боята на Ейвън я докарах до това състояние и нищо не ми е помогнало да я възстановя, освен редовното подстригване, дори вече маските за коса не ми помагат да става така мека, преди като си сложех маска омекотяваще страхотно - сега чак като изсъхне косата става по-способна за разресване :(

28 Май 2014, 14:26

аз пък след раждането и ми стана още по суха косата...не че и преди не е била суха и трудна за разресване..ама сега е просто ужаснааа....някой препоръчват шампоани с пантенол..незнам..ще ползвам и такъв шампоан..кво да се прави... :?

03 Юли 2014, 13:36

s_ivelina написа:аз пък след раждането и ми стана още по суха косата...не че и преди не е била суха и трудна за разресване..ама сега е просто ужаснааа....някой препоръчват шампоани с пантенол..незнам..ще ползвам и такъв шампоан..кво да се прави... :?

Мисля, ако отидеш в някой от салоните за красота, от които си доволна и ги помолиш да ти поръчат, няма да откажат, друг е въпросът за цената им :?

Re: Какъв шампоан използате и какви продукти за много суха коса

03 Юли 2014, 18:00

Там в тези салони продуктите са непосилни за моя джоб.Все пак Ви благодаря Коцева..Има и друг проблем при моята коса..корените ми са мазни ,а косата суха склонност към накъсване..трудна за разресване...чудя се какъв шампоан е подходящ за моя тип коса.. :roll:

Re: Шампоан за мазна коса?

03 Мар 2015, 09:11

Сега ползвам най-известния противопърхотен шампоан и косата ми стана доста суха, обаче този път от пърхота не се отървах с първото измиване, явно е по-упорит. :) Но за сметка на това, косата ми беше страшно мазна и с много пърхот, сега е суха доста :)

03 Мар 2015, 09:43

Не съм попадала досега на шампоан за мазна коса, който да ми помогне, всички са уж за мазна коса, но никой не е имал истински и осезаем ефект, пък и ако продължаваме ежедневно да си мием косата с шампоан против мазна коса не няма да има ефект, най-доброто лечение е упоритост и ходене с мазна коса. :mrgreen: :lol: :lol:

03 Мар 2015, 14:48

Последно си мислих, че косата ми е мазна, но май се оказа недотам, тъй като се миех с шампоана Милва с хума и сменях с Мивла с хинин и сеха скапла ми е сух, та чак се люспи, та някакъв баланс трябва явно, затова май е най-добре на дерматолог, не е сигурно, че ще ти предпише каквото трябва, но поне ще знаеш за какво иде реч!

Re: Какъв шампоан използате и какви продукти за много суха коса

04 Мар 2015, 13:09

s_ivelina написа:Там в тези салони продуктите са непосилни за моя джоб.Все пак Ви благодаря Коцева..Има и друг проблем при моята коса..корените ми са мазни ,а косата суха склонност към накъсване..трудна за разресване...чудя се какъв шампоан е подходящ за моя тип коса.. :roll:

Мисля, че за твоята коса най-подходяща е ножицата, явно косата ти е зверски изтощена и няма магия, с която да я оправиш.

11 Мар 2015, 16:16

За някои шампоани е необходимо по-продължителна употреба, за да покажат действието си, особено тези билковите и на Милва, които са с повече естествени съставки :idea: :)
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9