За малките тайни на голямото самочувствие - дайте своето мнение за козметичните продукти.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Шампоан за мазна коса?

06 Юли 2015, 17:23

Аз спирам да ползвам и балсам, той доста спомага омазняването :)

30 Юли 2015, 02:18

Хининов-още от първият път ще видиш разликата ;)

30 Юли 2015, 11:36

Diyana9797 написа:Хининов-още от първият път ще видиш разликата ;)

Каква марка хининов използваш, аз съм виждала само една или две марки, които имат такива шампоани, ама май не ми вдъхнаха доверие

30 Юли 2015, 13:46

Аз доскоро ползвам шампоан Здраве с хинин и мисля, че добре ми повлия, той се води против косопад и пърхот, но е идеален, поне за моя тип коса :idea:

31 Юли 2015, 11:30

Мисля, че и марката Avia имат такива шампоани с хинин

Re: Какъв шампоан използате и какви продукти за много суха коса

28 Авг 2015, 11:56

Pipilota написа:Деси, с маслата косата ти не става ли много мазна? Все пак кокосовото масло само знам как изглежда и е адски мазно, само спиш с него, или ходиш така??

моята коса е много проблемна,в корените е мазна,а крайщата едва я сресвам.суха ама суха...едва се спасих от сърбящия скалп и сухия пърхут..ползам масла но още повече се омазнява..гледам да не слагам с корените..на 2 ден косата пак е същата проблемна..

28 Авг 2015, 16:53

А с шампоани не става ли, аз си взех скоро био шампоан, притеснява ме това, че пише, че е за мазна коса и пърхот, а същевременно аз имам пърхот, но косата ми не е мазна, та ще рискувам с този шампоан.

29 Авг 2015, 17:39

Pipilota написа:А с шампоани не става ли, аз си взех скоро био шампоан, притеснява ме това, че пише, че е за мазна коса и пърхот, а същевременно аз имам пърхот, но косата ми не е мазна, та ще рискувам с този шампоан.

как се казва този био шампоан.и от къде се купува? :roll:

31 Авг 2015, 10:18

За кокосовото масло съм чувала хубави неща.
И натурален зехтин, без значение каква ви е косата. ;)

04 Сеп 2015, 14:09

николаев написа:Аз доскоро ползвам шампоан Здраве с хинин и мисля, че добре ми повлия, той се води против косопад и пърхот, но е идеален, поне за моя тип коса :idea:

не са ли много смотани тези шампоани на Здраве?!
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9