За малките тайни на голямото самочувствие - дайте своето мнение за козметичните продукти.
06 Юли 2015, 17:23
Аз спирам да ползвам и балсам, той доста спомага омазняването
30 Юли 2015, 02:18
Хининов-още от първият път ще видиш разликата
30 Юли 2015, 11:36
Diyana9797 написа:Хининов-още от първият път ще видиш разликата

Каква марка хининов използваш, аз съм виждала само една или две марки, които имат такива шампоани, ама май не ми вдъхнаха доверие
30 Юли 2015, 13:46
Аз доскоро ползвам шампоан Здраве с хинин и мисля, че добре ми повлия, той се води против косопад и пърхот, но е идеален, поне за моя тип коса
31 Юли 2015, 11:30
Мисля, че и марката Avia имат такива шампоани с хинин
28 Авг 2015, 11:56
Pipilota написа:Деси, с маслата косата ти не става ли много мазна? Все пак кокосовото масло само знам как изглежда и е адски мазно, само спиш с него, или ходиш така??
моята коса е много проблемна,в корените е мазна,а крайщата едва я сресвам.суха ама суха...едва се спасих от сърбящия скалп и сухия пърхут..ползам масла но още повече се омазнява..гледам да не слагам с корените..на 2 ден косата пак е същата проблемна..
28 Авг 2015, 16:53
А с шампоани не става ли, аз си взех скоро био шампоан, притеснява ме това, че пише, че е за мазна коса и пърхот, а същевременно аз имам пърхот, но косата ми не е мазна, та ще рискувам с този шампоан.
29 Авг 2015, 17:39
Pipilota написа:А с шампоани не става ли, аз си взех скоро био шампоан, притеснява ме това, че пише, че е за мазна коса и пърхот, а същевременно аз имам пърхот, но косата ми не е мазна, та ще рискувам с този шампоан.
как се казва този био шампоан.и от къде се купува?
31 Авг 2015, 10:18
За кокосовото масло съм чувала хубави неща.
И натурален зехтин, без значение каква ви е косата.
04 Сеп 2015, 14:09
николаев написа:Аз доскоро ползвам шампоан Здраве с хинин и мисля, че добре ми повлия, той се води против косопад и пърхот, но е идеален, поне за моя тип коса

не са ли много смотани тези шампоани на Здраве?!