03 Апр 2015, 15:07
Neven498 написа:Леля Живка написа:Така е, трябва да се внимавам много, когато се подбират и продуктите и процедурите, не бива да се вземат решения с лека ръка.
По-скоро решенията би следвало да се вземат от квалифициран специалист-дерматолог. Какви ли не недоразумения съм виждала точно, защото хора си назначават самолечение, без дори да имат идея какво точно третират.
03 Апр 2015, 15:09
Neven498 написа:Леля Живка написа:Така е, трябва да се внимавам много, когато се подбират и продуктите и процедурите, не бива да се вземат решения с лека ръка.
По-скоро решенията би следвало да се вземат от квалифициран специалист-дерматолог. Какви ли не недоразумения съм виждала точно, защото хора си назначават самолечение, без дори да имат идея какво точно третират.
08 Апр 2015, 12:18
15 Апр 2015, 14:35
15 Апр 2015, 16:39
Doktoricata написа:Здравейте, бях на преглед и мога да се похваля, че вече не съм неука по въпроса. Начина по който работи д-р Каляшева определено ми допада, обсъдихме внимателно всичко, какво търся и как да го постигнем. Даде ми паспорт със стикер, който съдържа уникален номер за всеки използван продукт. Днес ми се обади да провери как съм и ми назначи преглед, за който няма да плащам, искала сама да прецени ефекта и дали нямам нужда от ретуш. В момента се харесвам, но ще се възползвам от предложението.
15 Апр 2015, 17:14
Neven498 написа:Doktoricata написа:Здравейте, бях на преглед и мога да се похваля, че вече не съм неука по въпроса. Начина по който работи д-р Каляшева определено ми допада, обсъдихме внимателно всичко, какво търся и как да го постигнем. Даде ми паспорт със стикер, който съдържа уникален номер за всеки използван продукт. Днес ми се обади да провери как съм и ми назначи преглед, за който няма да плащам, искала сама да прецени ефекта и дали нямам нужда от ретуш. В момента се харесвам, но ще се възползвам от предложението.
Паспорт със стикер? За първи път чувам.
16 Апр 2015, 13:07
Neven498 написа:Doktoricata написа:Здравейте, бях на преглед и мога да се похваля, че вече не съм неука по въпроса. Начина по който работи д-р Каляшева определено ми допада, обсъдихме внимателно всичко, какво търся и как да го постигнем. Даде ми паспорт със стикер, който съдържа уникален номер за всеки използван продукт. Днес ми се обади да провери как съм и ми назначи преглед, за който няма да плащам, искала сама да прецени ефекта и дали нямам нужда от ретуш. В момента се харесвам, но ще се възползвам от предложението.
17 Апр 2015, 11:07
ManiJani написа:Neven498 написа:Doktoricata написа:Здравейте, бях на преглед и мога да се похваля, че вече не съм неука по въпроса. Начина по който работи д-р Каляшева определено ми допада, обсъдихме внимателно всичко, какво търся и как да го постигнем. Даде ми паспорт със стикер, който съдържа уникален номер за всеки използван продукт. Днес ми се обади да провери как съм и ми назначи преглед, за който няма да плащам, искала сама да прецени ефекта и дали нямам нужда от ретуш. В момента се харесвам, но ще се възползвам от предложението.
А всъщност каква процедура си тръгнала да правиш и по какъв начин се случва ретуша??
17 Апр 2015, 12:14
20 Апр 2015, 16:07