Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота
Правила на форума
Добави отговор

Re: Естетична дерматология - съвети за процедури, които сте опитвали!

03 Апр 2015, 15:07

Neven498 написа:
Леля Живка написа:Така е, трябва да се внимавам много, когато се подбират и продуктите и процедурите, не бива да се вземат решения с лека ръка.

По-скоро решенията би следвало да се вземат от квалифициран специалист-дерматолог. Какви ли не недоразумения съм виждала точно, защото хора си назначават самолечение, без дори да имат идея какво точно третират. :|

Точно това имам предвид, при здравословен проблем самолечението само вреди. Аз също съм патила от глупостта си, но последният път сериозно си навредих и вече се обръщам към специалисти. Кожата реагира на състоянието на организма ни, много фактори и оказват влияние, за които не си даваме сметка.

03 Апр 2015, 15:09

Neven498 написа:
Леля Живка написа:Така е, трябва да се внимавам много, когато се подбират и продуктите и процедурите, не бива да се вземат решения с лека ръка.

По-скоро решенията би следвало да се вземат от квалифициран специалист-дерматолог. Какви ли не недоразумения съм виждала точно, защото хора си назначават самолечение, без дори да имат идея какво точно третират. :|

Точно това имам предвид, при здравословен проблем самолечението само вреди. Аз също съм патила от глупостта си, но последният път сериозно си навредих и вече се обръщам към специалисти. Кожата реагира на състоянието на организма ни, много фактори и оказват влияние, за които не си даваме сметка.

08 Апр 2015, 12:18

Сега е най - благоприятния сезон за процедури, да се освежим след зимата. Тази година с д-р Каляшева решихме да започнем със средно дълбок пилинг и след това ще продължим с мезотерапия.

15 Апр 2015, 14:35

Здравейте, бях на преглед и мога да се похваля, че вече не съм неука по въпроса. Начина по който работи д-р Каляшева определено ми допада, обсъдихме внимателно всичко, какво търся и как да го постигнем. Даде ми паспорт със стикер, който съдържа уникален номер за всеки използван продукт. Днес ми се обади да провери как съм и ми назначи преглед, за който няма да плащам, искала сама да прецени ефекта и дали нямам нужда от ретуш. В момента се харесвам, но ще се възползвам от предложението.

15 Апр 2015, 16:39

Doktoricata написа:Здравейте, бях на преглед и мога да се похваля, че вече не съм неука по въпроса. Начина по който работи д-р Каляшева определено ми допада, обсъдихме внимателно всичко, какво търся и как да го постигнем. Даде ми паспорт със стикер, който съдържа уникален номер за всеки използван продукт. Днес ми се обади да провери как съм и ми назначи преглед, за който няма да плащам, искала сама да прецени ефекта и дали нямам нужда от ретуш. В момента се харесвам, но ще се възползвам от предложението.

Паспорт със стикер? За първи път чувам.

15 Апр 2015, 17:14

Neven498 написа:
Doktoricata написа:Здравейте, бях на преглед и мога да се похваля, че вече не съм неука по въпроса. Начина по който работи д-р Каляшева определено ми допада, обсъдихме внимателно всичко, какво търся и как да го постигнем. Даде ми паспорт със стикер, който съдържа уникален номер за всеки използван продукт. Днес ми се обади да провери как съм и ми назначи преглед, за който няма да плащам, искала сама да прецени ефекта и дали нямам нужда от ретуш. В момента се харесвам, но ще се възползвам от предложението.

А всъщност каква процедура си тръгнала да правиш и по какъв начин се случва ретуша??

16 Апр 2015, 13:07

Neven498 написа:

Да, и аз имам паспорт в него се нанасят стикерите на продуктите, които ползва, това е гаранция за качеството на материалите и сигурност за пациента какво му слагат.

17 Апр 2015, 11:07

ManiJani написа:
Neven498 написа:

А всъщност каква процедура си тръгнала да правиш и по какъв начин се случва ретуша??

Премахнахме бръчките от носа към устата, така наречените назолабиални бръчки с хиалуронов пълнител, ботокс в горната част на лицето. По неин съвет започнахме с малки количества, за да седи естествено на лицето ми, имах притеснения за ботокса, но мимиката ми се запази. За ретуша ще разкажа като отида, имам час след 10 дни. Отоците спаднаха и тя самата иска да ме види как изглеждам.

17 Апр 2015, 12:14

Направо снимка преди и сега да видим разликата, аз не съм голяма почитателка на ботокса, но и това време ще дойде като остарея.

20 Апр 2015, 16:07

И аз съм любопитна за снимки, ама мои не бих пуснала. Това е лично, а света е толкова малък и едва ли Doktoricata ще се съгласи. Да видим! :)
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 112